Miamiban nyaral Gombos Edina

TV2 műsorvezető Gombos Edina nyaralás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy utazásra indult Gombos Edina és családja. A TV2 műsorvezetője férje, Alberto családjával nyaral két hétig Miamiban - tudta meg a Life.hu.

Gombos Edina a tengerentúlon piheni ki a munka fáradalmait, ahol férje családjával együtt lazít majd.

Forrás: Facebook/Gombos Edina
Forrás: Facebook/Gombos Edina



Ezt ő maga árulta el a Facebookon: "Utazás előtti utolsó közös ebéd a kedvenc éttermünkben. Pár óra múlva repülőre ülünk és irány Párizs, majd Miami, ahol már nagyon vár bennünket Alberto édesanyja. Két éve nem láttuk egymást, megható lesz újra találkozni! Két hétig nyaralunk együtt Floridában" - írta a TV2 népszerű műsorvezetője.

Kitüntetést kapott Egerszegi Krisztinahttp://www.life.hu/legykepben/20130820-egerszegi-krisztina-otszoros-olimpiai-bajnok-tobbszoros-europa-es-vilagbajnok-uszo.htmlGyászol D. Tóth Krisztahttp://www.life.hu/legykepben/20130820-d-toth-kriszta-magyar-musorvezeto-gyarmati-dezso-magyar-sportolot-gyaszolja.htmlÖngyilkos lett a Disney sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130820-lee-thompson-young-amerikai-szinesz-ongyilkos-lett.htmlGyerekeket szúrtak halálra egy buszonhttp://www.life.hu/legykepben/20130820-gyerekeket-is-megkeselt-egy-tamado-egy-kinai-buszon.htmlNem biztos, hogy lesz tűzijátékhttp://www.life.hu/legykepben/20130820-a-viharos-idojaras-miatt-elmaradhat-a-tuzijatek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.