Csodálatosan szép menyasszony volt Palácsik Tímea

esküvő menyasszonyi ruha menyasszony Los Angeles Palácsik Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap Los Angelesben házasodott össze Andy Vajna és Palácsik Tímea. A menyasszony csodálatosan szép volt.

Legalábbis így fogalmazott Edvin Marton, aki nemcsak Andy Vajna barátjaként volt jelen az esküvőn, hanem a producer kérésére játszott is a nagy napon. Szűkszavúan ugyan, de ő nyilatkozott arról, milyen is volt, amikor a menyasszony bevonult.

Forrás: MTI/Nagy Lajos
Forrás: MTI/Nagy Lajos

Palácsik Tímea és Andy Vajna az idei balatonfüredi Anna-bálon

"Timi csodálatosan szép menyasszony volt, fehér szőnyegen vonult be, többméteres fátylát húzta a földön, s körülötte mindent virágok és rózsaszirmok borítottak. Andy arcáról sem lehetett letörölni a mosolyt" - nyilatkozta a Blikknek. A bulvárlap egyébként úgy tudja, hogy Arnold Schwarzenegger és a villáját az esküvő helyszínének kölcsönző Antonio Banderas mellett felesége, Melanie Griffith és a magyar származású Goldie Hawn is jelen volt az esküvőn és az azt követő bulin.

Fenékig kivágott ruhában megy Palácsik Vajnához?http://www.life.hu/legytrendi/20130814-andy-vajna-kedvese-palacsik-timea-mar-a-menyasszonyi-ruhakat-probalja.htmlEdvin Marton zenélt Palácsik és Vajna esküvőjénhttp://www.life.hu/legykepben/20130819-palacsik-timea-es-andy-vajna-eskuvojen-edvin-marton-zenelt.htmlÖsszeházasodott Andy Vajna és Palácsik Tímeahttp://www.life.hu/legykepben/20130819-osszehazasodott-andy-vajna-es-palacsik-timea.htmlAndy Vajna milliókat költ Palácsik Tímeárahttp://www.life.hu/legykepben/20121006-milliokat-koltott-andy-vajna-kedvesere-palacsik-timeara-30-szuletesnapja-alkalmabol.htmlSugárzik róluk a boldogság! Remekül néz ki Andy Vajna és Palácsik Tímeahttp://www.life.hu/szeress/20120914-sugarzik-roluk-a-boldogsag-remekul-nez-ki-andy-vajna-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.