Szeptember 7-én Miskolcon koncertezik DJ Bobo, aki a közelgő esemény alkalmából exkluzív interjút adott a Life.hu-nak. A svájci születésű sztár őszintén mesélt a családjáról, terveiről és leghőbb vágyáról.

- Milyen koncertre készül Miskolcon?

- A legnagyobb slágereket énekelem majd egy 7-8 fős táncos stábbal a Miskolci Sörfesztiválon. Nem a szokásos show lesz.

- Mi a következő nagy terve?

- 2014-ben egy cirkuszi show-val turnézom majd. A kreatív csapatommal már évek óta tervezgetjük ezt a koncertsorozatot és most éreztük úgy, hogy eljött az idő a megvalósítására. Hatalmas apparátus lesz benne: artisták, bohócok, rengeteg művész.

- Az elmúlt húsz év során már rengeteg tervet megvalósíthatott. Hogyan tud megújulni?

- Könnyen. Mivel kétévente turnézom, ezért van időm feltöltődni és a családommal lenni. A 10 éves kisfiam és a 6 éves lányom rengeteg inspirációt jelentenek számomra.

- Milyen apa?

- Szigorú. Vannak elveim, amihez tartom is magam. A családom a legfontosabb az életemben. A gyerekeimmel sok időt töltök együtt és törekszem arra, hogy ez mindig minőségi időtöltés legyen. Játszunk, mókázunk, élvezzük az együttlét örömét. Turnékra már nem jönnek velem, hiszen mindketten iskolába járnak, de nem is bánom. Szeretném, ha teljesen normális gyermekkoruk lenne. Normális iskolába járnak és hétköznapi, apró problémáik vannak, akár a kortársaiknak.

- Ők megélik azt, hogy az édesapjuk sikeres művész, sztár?

- Nem érdekli őket. És ennek nagyon örülök. Nekik "csak" az apukájuk vagyok, és ez így van jól.

- A karrierje és a magánélete egyensúlyban van, ami hatalmas dolog. Van még olyan vágya, ami nem vált valóra?

- A legnagyobb álmom az, hogy halálom után a gyermekeim azt mondják, én voltam a legfontosabb az életükben. Tudom, hogy ez hatalmas vágy, de mindent elkövetek azért, hogy valóra váljon. A karrierem szempontjából csupán annyit szeretnék, hogy még tíz évig ilyen színvonalon folytathassam a zenélést, ahogy most.

- Ön szerint mi a titka annak, hogy épp önből lett sztár, és sikeres maradt évtizedeken keresztül?

- Talán épp az, hogy nem akartam sztár lenni. Volt egy szenvedélyem, zenélni szerettem volna és mindent megtettem azért, hogy ezzel foglalkozhassak. A siker kulcsa, hogy legyen egy olyan dolog, amit szenvedélyesen szeretsz, és ne add fel soha.

Hihetetlenül lefogyott Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/legykepben/20130822-gaspar-gyozo-magyar-celeb-hihetetlenul-lefogyott.html VV Évának nem kell MC Hawerhttp://www.life.hu/legykepben/20130822-bauko-eva-a-valo-vilag-sztarja-kikosarazta-mc-hawer-koczka.html Udvarlás közben zavarták meg Alekoszthttp://www.life.hu/legykepben/20130816-alekosza-valo-vilag-4-nyertese-kiall-az-elnyomott-alkalmazottak-mellett.html Hibázott az orvos az Agárdon éhen halt kisfiúnálhttp://www.life.hu/legykepben/20130821-szabo-mate-ombudsman-szerint-mulasztott-az-a-gyermekorvos-aki-az.html Bepasizott az Éjjel-nappal Budapest sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130821-rita-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-bepasizott-ujra-randevuzik.html