Karambol Kiki baleset autó sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes családjával a városba tartott, amikor a kocsisor megállt és a mögöttük haladó sofőr beléjük hajtott - tudta meg a Life.hu.

Kikiéknek és a másik autó sofőrjének szerencsére semmi bajuk nem lett, de az énekes autója hátulról nagyon összetört.

Forrás: Kiki
Forrás: Kiki

"A Szentendrei úton haladtunk, amikor megállt előttünk a kocsisor. Természetesen én is fékeztem, megálltam, a mögöttünk haladó idős úr azonban figyelmetlen volt, és kb. 40 kilométeres sebességgel belénk rohant. A lélekjelenlétemnek köszönhetem, hogy benyomtam a féket és nem csúsztam bele az előttem állóba. A hatalmas csattanástól a családom kissé megijedt, leginkább akkor, amikor látták, hogy a sofőr egy idős bácsi. Azonnal megkérdeztük, jól van-e, hívjunk-e mentőt, de szerencsére nem lett baja" - emlékezett vissza a kellemetlen pillanatokra az énekes, akinek a történtek után kellemes meglepetésben volt része.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo
Fotó: Tuba Zoltán - Origo

"A kiérkező rendőrök gyorsan és profin intézkedtek. Rövid időn belül a kezemben voltak a szükséges papírok, és mehettem tovább. Felhívtam az autókereskedést is - ahová egyébként délutánra be voltam jelentve szervizbe -, hogy egy 'kicsit' több gond lesz az autóval, mint azt terveztük. Mire odaértem, ott várt a kárfelvevő és a biztosítási szakember. Harminc perc múlva már egy csereautóban ültem és mentem a tévéfelvételre, ahová időre kellett érkeznem. Bevallom, meglepett ez a profizmus, és ennek köszönhetően a nagy ijedtséget hamar sikerült elfelejtenünk" - mesélte Kiki.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.