Konta Barbara magabiztosan hisz abban, hogy válogatott focista férje nem kerülhet börtönbe a bundabotrány miatt. Ugyanezzel a magabiztossággal győzi meg valószínűleg a kétkedőket is, akik nem bíznak abban, hogy képes lesz jól végezni a rá bízott feladatot. Barbara ugyanis kilenc évvel azután, hogy búcsúzott az ország legismertebb sorozatától, újra visszatér a képernyőre.

A Barátok közt egykori Hoffer Esztere kilenc éve nincs képernyőn, az egyik sportcsatorna viszont igazán testhezálló feladattal kereste meg: az olasz bajnokság műsorvezetője lesz. Barbara korábban kijelentette, hogy ha újra képernyőre kerül, akkor futballal szeretne foglalkozni. "Magabiztosan ülök majd a kamerák elé. Imádom a focit, értek is hozzá. Bár sokan lesznek, akik kétkedve fogadnak majd, én alig várom, hogy elkezdődjön a munka!" - nyilatkozta a Blikknek Barbara, aki először szólalt meg azzal kapcsolatban is, hogy férjét, N. Norbert válogatott futballistát a bundabotrány miatt letartóztatták.

Fotó: TV2

A férfi jelenleg szabadlábon védekezhet. "Nehéz időszak volt, és a neheze csak most következik" - mondta a lapnak Barbara, aki hisz abban, hogy a férje nem kerül börtönbe. Hozzátette azt is, hogy ha számukra kedvezőtlen döntés születik, akkor tudomásul veszik azt is, de a férje csak egy aprócska porszem ebben az egészben. "A házasságunkat megerősítették a történtek. Olyan sok mindent megéltünk már együtt ez alatt a tíz év alatt, amióta házasok vagyunk, és én minden helyzetben a férjem mellett vagyok, és támogatom őt."

Rendőrök vitték el Konta Barbara férjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130718-konta-barbara-magyar-szineszno-ferjet-a-rendorok-vittek-el-a.html Így festett gyerekként a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/life/galeria/20130715-fotokon-akkor-es-most-nyari-diana-szineszno-baratok-kozt.html Cuki baba volt a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/life/galeria/20130715-fotokon-akkor-es-most-pataki-szilvi-szineszno-a-baratok-kozt.html Édes kislány volt a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/life/galeria/20130710-fotokon-akkor-es-most-munkacsy-kata-szineszno-a-baratok-kozt.html Nem folytatja a Barátok közt színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130702-varga-izabella-a-baratok-kozt-ugyvednojenek-eltorott-a-bordaja.html Könnyen fogy a Barátok közt színészehttp://www.life.hu/legykepben/20130627-tihanyitoth-csaba-a-baratok-kozt-szinesze-hat-kilot-fogyott.html Összejött a Barátok közt két színésze?http://www.life.hu/szeress/20130630-szerelem-szovodik-berenyi-miki-es-zsofi-kozott-a-baratok-kozt.html