Megkapta első filmes munkáját Palácsik Tímea. Andy Vajna újdonsült felesége plázacicát alakít egy most készülő filmben.


Nyúlfarknyi szerepet kapott, mindösszes két jelenetben tűnik majd fel egy most készülő filmben Palácsik Tímea, aki múlt vasárnap Los Angelesben ment férjhez Andy Vajnához - tudta meg az Origo.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A hírportál információi szerint a Megdönteni Hajnal Tímeát című vígjáték 230 millió forintos támogatást kapott az Andy Vajna vezette Magyar Nemzeti Filmalaptól. A filmben játszik a nemrég székhelyét Budapestre áthelyező Osvárt Andrea, Simon Kornél, Szabó Simon, Jordán Adél és Szervét Tibor is, a bemutatót pedig 2014 februárjára tervezik.

"Sokan meglepődtek ezen a választáson, hiszen azt semmiféle bejelentés nem előzte meg. Az még kérdéses, hogy szövege is lesz-e Tímeának: lehet, hogy csupán statisztaként szerepel majd, a hangját nem lehet hallani a filmben" - nyilatkozott az üggyel kapcsolatban a BorsOnline-nak egy neve elhallgatását kérő bennfentes. A lap megkereste a film rendezőjét is a szereposztással kapcsolatban, de ő egyelőre nem reagált.

Edvin Marton zenélt Palácsik és Vajna esküvőjénhttp://www.life.hu/legykepben/20130819-palacsik-timea-es-andy-vajna-eskuvojen-edvin-marton-zenelt.html Összeházasodott Andy Vajna és Palácsik Tímeahttp://www.life.hu/legykepben/20130819-osszehazasodott-andy-vajna-es-palacsik-timea.html Fenékig kivágott ruhában megy Palácsik Vajnához?http://www.life.hu/legytrendi/20130814-andy-vajna-kedvese-palacsik-timea-mar-a-menyasszonyi-ruhakat-probalja.html Andy Vajna milliókat költ Palácsik Tímeárahttp://www.life.hu/legykepben/20121006-milliokat-koltott-andy-vajna-kedvesere-palacsik-timeara-30-szuletesnapja-alkalmabol.html