anyaság TV2 műsorvezető Szekeres Nóra sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szekeres Nóri tudatosan neveli gyermekeit, nagyon odafigyel arra, hogy mit néznek a képernyő elé ülve. Ennek érdekében a csinos műsorvezető akár azt is bevállalja, hogy Noával és Milánnal együtt tévézzen - tudta meg a Life.hu.

Nóri elárulta, vannak olyan mesék, amelyekről inkább lebeszéli gyermekeit. De akad olyan csatorna is, amit nyugodt szívvel enged nézni a kicsiknek, sőt egy-két sorozatért ő maga is rajong.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

"A mai napig igénylik a gyerekeim, hogy együtt nézzünk meséket, hiszen egészen kicsi koruktól kezdve ehhez szoktak hozzá. Amellett, hogy egy közös élmény, így lehetőségem van arra is, hogy felügyeljem, milyen tartalmak jutnak el hozzájuk és mennyi időt töltenek a tévé előtt. Figyelek arra, hogy milyen mesékre kattannak rá, ha valami nagyon 'agysorvasztó' vagy erőszakos, akkor próbálom őket meggyőzni arról, hogy válasszanak inkább mást" - magyarázta Nóri. "Imádják a srácok a gyerekcsatornákat. A Spongyabob örök kedvenc. A legújabb mesefilm pedig a Robot és Mumus, amivel most ismerkedünk. Ez a történet egy szörny és egy robot zenei karrierjét mutatja be" - tette hozzá a műsorvezető, aki novemberre várja harmadik gyermekét.

Nóra persze maga is élvezi a közös programot, hiszen lelke mélyén minden felnőttben ott lapul a gyerek.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.