A Queen együttes azt tervezi, hogy kiad két olyan, a nyilvánosság előtt ismeretlen felvételt, amelyeken Freddie Mercury énekel.

Huszonkét évvel a legendás énekes halála után akarja közzétenni Brian May és Roger Taylor a Mercury hangján megszólaló dalokat. "Van egy sor felvétel. Brian és én dolgozunk rajta. Az egyiken az egész együttes dolgozott, a másik leginkább Brian munkája" - mondta Roger Taylor a Classic Rock című magazinnak.

AFP
Brian May

"Nem akarjuk átírni, de van néhány dolog, amit be kell fejezni, és mondhatom, hogy ki fogjuk adni" - hangoztatta Taylor.
Brian May, a Queen együttes gitárosa a közelmúltban jelentette be, hogy Freddie Mercury és Michael Jackson harminc évvel ezelőtt készített duettjeinek megjelentetésén fáradozik - emlékeztetett a The Daily Telegraph brit napilap.

Northfoto
Freddie Mercury

A zenész saját blogján arról írt, hogy jelenleg William Orbit producerrel dolgozik, és a projekt "izgalmas, kihívásokkal teli, érzelmileg megerőltető, de összességében nagyszerű". Mercury és Jackson 1983-ban készítettek közös felvételeket Jackson kaliforniai otthonában, de a hanganyagot nem jelentették meg. 2011-ben May engedélyt kapott a Jackson-hagyaték kezelőitől a felvételek kiadásához.

Forrás: MTI

 

Takács Nikolasnak sem jött összehttp://www.life.hu/szorakozz/20130825-takacs-nicolasnak-az-xfaktor-enekesenek-sem-jott-ossze-a-langosos.html Felfelé tör a legújabb sztárcsemete-generációhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130821-patrick-schwarzenegger-riley-keough-ireland-baldwin-es-georgia-may-jagger.html Bulizni indult, topmodell lett: Claudia Schifferhttp://www.life.hu/life/galeria/20130823-fotokon-akkor-es-most-claudia-schiffer-szupermodell.html Megtalálták Freddie Mercury eddig eltitkolt sírhelyéthttp://www.life.hu/szorakozz/20130225-huszonegy-evvel-halala-utan-megtalaltak-freddie-mercury-aidsben-elhunyt-enekes.html Nagy Feró lopással vádolja a rapperthttp://www.life.hu/legykepben/20130823-nagy-fero-es-a-beatrice-egyuttes-szerenad-cimu-dalat-ellopta.html