Hal a tortán meleg férfi Majka Varga Viktor énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megunta a folytonos élcelődést a Hal a tortán adásában Varga Viktor és nemes egyszerűséggel beintett Majkának.

Az ózdi hős lett az első vendéglátója a SuperTV2 gasztro realityjének, így ő látta vendégül Détár Enikőt, Varga Viktort, Váradi Gyuszit és saját feleségét, Dundikát. Már a vendégek érkezése után nem sokkal kipécézte magának a különc énekest, Viktort. Beszólogatott a külsejére, a zenéjére, sőt még az ajándékára is, egy absztrakt festményre, melyet Majkáról készített a saját kezével.

Forrás: Super TV2
Forrás: Super TV2

Viktor egy darabig együtt nevetett a többiekkel, de később kezdett kínossá válni az állandó szekálás. Váradi Gyuszi meg is jegyezte, hogy ő látja, Viktornak rosszulesnek Majka beszólásai. A főétel tálalása alatt el is szakadt a cérna, miután Majka kislánynak titulálta őt.
"Majonézzel kéred a hamburgert? Tudtam, tudtam!" - kiáltott Majka, utalva Viktor "lányságára", aki nemzetközi jelzéssel, a középső ujját felmutatva parancsolt megálljt a szabadszájú rappernek.
Viktornak nem először kellett már magyarázkodnia, hogy nem meleg. "Biztosan sokan gondolják rólam azt, ami a vicc tárgya volt, de megnyugtatok mindenkit, hogy nem" - mondta el Viktor.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.