Az egykori nehézsúlyú profi bokszoló azt mondja, kőkemény alkohol és drogproblémái miatt megérintette a halál szele és volt, hogy maga is véget akart vetni életének.  

Sokkoló vallomást tett Mike Tyson. A már visszavonult profi bokszoló egy interjúban legbensőbb démonjairól mesélt. Bevallotta, hogy megrögzött alkoholista és közel jár a halálhoz. Hozzátette ugyanakkor, hogy nem akar meghalni. Józan életet szeretne élni.

Forrás: AFP

Mesélt arról is, hogy sokszor tett rossz dolgokat, de most szeretne megbocsátást nyerni. A sportoló szabadkozott, hogy meg akar változni. Már meg is tette az első lépést: hat napja tiszta, nem ivott, nem szedett be semmit.

Lola volt Brasch Bence első barátnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130826-brasch-bence-magyar-szinesz-elso-baratnoje-lola-magyar-enekesno-volt.html Majka csúnyán beszólt az énekesnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130826-majka-melegnek-titulalta-varga-viktor-enekest-a-supertv2-gasztro-realityjeben.html Kislánya lesz Peller Annánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130826-peller-anna-magyar-szinesznonek-kislanya-lesz.html Zivatar, felhőszakadás, jégeső is lehet mahttp://www.life.hu/legykepben/20130826-az-orszag-nagy-reszen-varhato-heves-zivatar-felhoszakadas-nehol-akar.html Keleti Andi gyerekeinek élmény az iskolakezdéshttp://www.life.hu/legykepben/20130826-keleti-andrea-gyerekei-mar-keszek-az-iskolara.html