várandós Peller Anna terhes sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Budapesti Operettszínház művésznője már alig várta, hogy megtudja születendő gyermeke nemét. A névválasztással azonban még gondban van a család, mert naponta új lehetőségek merülnek fel - tudta meg a Life.hu.

Anna már öt és fél hónapos terhes. A mindennapokat már jól viseli, de az elején a sok rosszullét megnehezítette az életét. Sőt volt, hogy előadás közben kellett úrrá lennie a hányingerén.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub
Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

"Szinte biztos, hogy kislányunk lesz. Bár a kis hamis próbálta szemérmesen a köldökzsinór mögé rejteni az árulkodó jeleket. Az orvosom azt mondta, 90%, hogy lánygyermeket hordok a szívem alatt. Már a napjaim is könnyebben telnek, mert elmúltak a rosszullétek. A terhességem elején a színpadon, tánc közben lettem rosszul, de muszáj volt kezelnem a helyzetet és mosolyogva végigénekeltem a jelenetet" - mesélte Anna, akinek most a névválasztással gyűlt meg a baja.

"A döntés nem megy könnyen, mert naponta összeveszünk a férjemmel. Ő általában zrikál engem különféle furcsa nevekkel, én pedig ilyenkor makacsul kijelentem, hogy akkor én döntök. Nálunk hagyomány a családban az Anna név. A nagymamám, édesanyám és a nagynéném is ezt a nevet viseli. Így elképzelhető, hogy mi is követjük a családi tradíciót és Anna lesz a kislányunk. Mellé pedig keresünk még egy másik nevet is, hogy legyen választási lehetősége, ha felnőtt korában mégis változtatni szeretne" - mesélte Anna.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.