Való Világ rapper VV Béci sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendőrt hívtak VV Bécire, aki egy fesztiválra érkezve a főszervezővel került összetűzésbe.

A kiskunhalasi fesztivált többek közt VV Béci nevével hirdették a szervezők, ám érdeklődés hiányában a koncertet lemondták. Csakhogy a rapper addigra már szinte a helyszínre ért, épp ezért ott elkezdte követelni fellépési díját. Ebből lett a baj.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A szervező eleinte ígérgette, hogy kifizeti őt és csapatát, ám egyszercsak rendőrt hívott pofozkodásra hivatkozva. Az esetnek valószínűleg pereskedés lesz a vége, ugyanis Béci a pénze miatt, a szervező viszont a helyszínen állítólag elcsattant pofonok miatt akar revansot venni a másikon. "Elcsattant egy-két pofon. A sérülésekről van papírom, orvosi látleletem van könnyű testi sértésről, koponya- és arczúzódással. Gondolkodom a feljelentésen, főleg azok után, hogy utólag is zaklat az üggyel kapcsolatban" - mondta a főszervező. Béci azonban tagadja, hogy fizikai erőszak történt volna. "A hatóság igazoltatott minket, de a hírekkel ellentétben nem csattant el pofon, így eljárás nem történt ellenünk. Azt javasolták a rendőrök, hogy peres eljárás útján próbáljunk hozzájutni a pénzünkhöz. Így is teszünk, mert bár viccesnek tűnik a történet, egyáltalán nem az, hogy egy szélhámos a gyerekem szájából veszi ki a kaját" - nyilatkozta a Borsnak.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.