Hiába nyert versenyt és lett az arca egy csapásra ismert, Ámor nyila nem találta el Alexát, A címlaplány című verseny győztesét. A modell szeptember 17-től a VIASAT3 új műsorában, a Szerelem a láthatáron című produkcióban tűnik fel - tudta meg a Life.hu.

Alexa nem ragaszkodik görcsösen ahhoz, hogy rátaláljon a szerelem, inkább kíváncsiságból jelentkezett a műsorba. Nem akarta kihagyni a lehetőséget, hogy válogathat a férfiak között.

Forrás: Viasat3/Nánási Pál

"Nem kutatok, ha megtalálom a párom, akkor megtalálom, ha nem, akkor nem. Az előző műsorom forgatása alatt még volt pasim, de öt hónapja szingli vagyok. Körülbelül akkor szakítottunk, amikor megnyertem a műsort. Többen udvarolnak, mióta ismert lettem, de pont azok a férfiak nem kellenek, akik az ismertségemre utaznak. Szerencsére nincsen férfiideálom, a kinézet nem a legfontosabb. Számít, hogy a páromnak férfias külseje legyen, de ne legyen szétgyúrva. Legyen kiállása, normális értékrendje, lehessen vele tervezni hosszabb távra is. Előnyös, ha nálam idősebb, 6-7 évvel, én 23 éves vagyok" - osztotta meg velünk gondolatait Alexa, aki a műsor minden epizódjában három férfi közül válogathat.

Felismerhetetlen szőke nő lett Kulka Jánosbólhttp://www.life.hu/legykepben/20130826-kulka-janos-szinesz-egy-transzvesztita-borebe-bujik-felismerhetetlen-lett.html Vilmos herceg barátját macsetével lemészároltákhttp://www.life.hu/legykepben/20130827-vilmos-herceg-regi-baratjat-egykori-brit-tisztet-macsetevel-lemeszaroltak-kenyaban.html Megszületett Koncz Gábor második unokájahttp://www.life.hu/legykepben/20130827-koncz-gabor-szinmuvesz-masodjara-is-lanyos-nagypapa-lett.html Extrém szexvágyait teregeti ki Szepesihttp://www.life.hu/legykepben/20130826-szepesi-nikolett-magyar-uszono-botranyhosno-extrem-szexvagyait-teregeti-ki-uj.html Közel járt a halálhoz Mike Tysonhttp://www.life.hu/legykepben/20130826-mike-tyson-egykori-nehezsulyu-profi-bokszolo-alkohol-es-drogproblemai-miatt.html Magyar celebek intim életébe leshetünk behttp://www.life.hu/legykepben/20130826-uj-valosagshowt-indit-a-tv2-amelyben-magyar-celebek-mindennapjaiba-pillanthatunk.html Lola volt Brasch Bence első barátnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130826-brasch-bence-magyar-szinesz-elso-baratnoje-lola-magyar-enekesno-volt.html Delhusa Gjon elszakadt lányától - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20130826-delhusa-gjon-magyar-enekes-elszakadt-a-lanyatol.html Majka csúnyán beszólt az énekesnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130826-majka-melegnek-titulalta-varga-viktor-enekest-a-supertv2-gasztro-realityjeben.html