Nem kér a hosszú menyasszonyi fátyolból Osvárt Andrea, aki a Megdönteni Hajnal Tímeát című vígjátékban magát a főszereplőt játssza.

Mint egy szerelmes és boldog menyasszony, Andrea úgy nevet egy 68 millió forintos luxusautóban, egy olasz kabrió Maseratiban. "Modell koromban viseltem már menyasszonyi ruhát, és egy olasz filmben férjhez is mentem, ezért elmondhatom, hogy nem a fehér ruha hozott ilyen lázba, inkább a kocsi. De a ruha is nagyon tetszett, együtt választottam ki a stylistommal az egyik legismertebb magyar divattervezőnő szalonjában. Az egyszerűsége ragadott meg, a letisztultsága, minimalista és nem habos-babos stílusa. A filmben, amelyben majd kiderül, hogy esküvő előtt vagy után lehet megdönteni Hajnal Tímeát, egy hosszú fátylat viseltem. Volt alkalmam kipróbálni, hogy egy nap szeretnék-e majd ilyet a saját esküvőmön, de rádöbbentem, hogy biztosan nem. Fullasztott, amikor előre volt hajtva az arcomba" - osztotta meg velünk tapasztalatait Andrea.

Forrás: Instagram/Osvárt Andrea

Felismerhetetlen szőke nő lett Kulka Jánosbólhttp://www.life.hu/legykepben/20130826-kulka-janos-szinesz-egy-transzvesztita-borebe-bujik-felismerhetetlen-lett.html Vilmos herceg barátját macsetével lemészároltákhttp://www.life.hu/legykepben/20130827-vilmos-herceg-regi-baratjat-egykori-brit-tisztet-macsetevel-lemeszaroltak-kenyaban.html Megszületett Koncz Gábor második unokájahttp://www.life.hu/legykepben/20130827-koncz-gabor-szinmuvesz-masodjara-is-lanyos-nagypapa-lett.html Extrém szexvágyait teregeti ki Szepesihttp://www.life.hu/legykepben/20130826-szepesi-nikolett-magyar-uszono-botranyhosno-extrem-szexvagyait-teregeti-ki-uj.html Közel járt a halálhoz Mike Tysonhttp://www.life.hu/legykepben/20130826-mike-tyson-egykori-nehezsulyu-profi-bokszolo-alkohol-es-drogproblemai-miatt.html Magyar celebek intim életébe leshetünk behttp://www.life.hu/legykepben/20130826-uj-valosagshowt-indit-a-tv2-amelyben-magyar-celebek-mindennapjaiba-pillanthatunk.html Lola volt Brasch Bence első barátnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130826-brasch-bence-magyar-szinesz-elso-baratnoje-lola-magyar-enekesno-volt.html Delhusa Gjon elszakadt lányától - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20130826-delhusa-gjon-magyar-enekes-elszakadt-a-lanyatol.html