Távozik a TV2 programigazgatója

TV2 programigazgató Kiss Péter (Tv2) kirúgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Péter programigazgató közös megegyezéssel, 2013. augusztus 27-ével távozik a TV2-től. Neki köszönhetjük a Jóban Rosszban sorozatot.

A szakember 2003 júniusában csatlakozott az Interaktív Kft.-hez felelős szerkesztőként, majd 2004 januárjától a TV2 sikersorozata, a Jóban Rosszban fejlesztésén és felépítésén dolgozott, melynek mintegy 3 évig volt a producere. Ezt követően 2007-2009 között, az akkor már a ProSiebenSat1 cégcsoport tulajdonában álló Interaktív Kft. ügyvezetője lett. Kiss Péter 2009 augusztusától töltötte be a TV2 csoport programigazgatói pozícióját, ahol - többek között - a nevéhez fűződik a TV2 műsorstruktúrájának megújítása, továbbá elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy a TV2 csoport kábelportfóliójához tartozó FEM3, PRO4 és SuperTV2 csatornákat a ProSiebenSat1 elindította.

Forrás: tv2akademia.hu
Forrás: tv2akademia.hu

Kiss Péter távozásával a programigazgatóság közvetlen irányítását Ralf Bartoleit COO-ként (Chief Operating Officer) látja el. Ralf Bartoleit, a ProSiebenSat1 tulajdonosi megbízottjaként 2012 júliusában érkezett a TV2 csoporthoz, és COO-ként felügyelte a programigazgatóság, valamint a marketing- és kommunikációs igazgatóság tevékenységét. A szakember TV2-s ismeretei és magyarországi tévés piaci tapasztalata okán komoly biztosíték a tulajdonosi invesztíció hatékony továbbvitelének, és annak részeként, az őszi programstruktúra sikerének. A TV2 csoport idén megduplázva a helyi gyártásra fordított befektetéseket a tervezett stratégia szerint sikeresen halad tovább, és rövidtávon a mostani portfólió megerősítésére fókuszál.

Osvárt Andi luxusautós menyasszony letthttp://www.life.hu/legykepben/20130827-osvart-andrea-szineszno-a-megdonteni-hajnal-timeat-cimu-vigjatekban-foszerepet.htmlTagad a halálos balesetet okozó Rezesováhttp://www.life.hu/legykepben/20130827-eva-varholikova-rezesova-szlovak-milliardos-birosag-ele-allt-a-vad.htmlÖsszeáll a TV2 két tehetségkutatósahttp://www.life.hu/legykepben/20130826-solt-klaudia-a-the-voice-versenyzoje-es-farkas-zsolti-az.htmlFelismerhetetlen szőke nő lett Kulka Jánosbólhttp://www.life.hu/legykepben/20130826-kulka-janos-szinesz-egy-transzvesztita-borebe-bujik-felismerhetetlen-lett.htmlVilmos herceg barátját macsetével lemészároltákhttp://www.life.hu/legykepben/20130827-vilmos-herceg-regi-baratjat-egykori-brit-tisztet-macsetevel-lemeszaroltak-kenyaban.htmlExtrém szexvágyait teregeti ki Szepesihttp://www.life.hu/legykepben/20130826-szepesi-nikolett-magyar-uszono-botranyhosno-extrem-szexvagyait-teregeti-ki-uj.htmlKözel járt a halálhoz Mike Tysonhttp://www.life.hu/legykepben/20130826-mike-tyson-egykori-nehezsulyu-profi-bokszolo-alkohol-es-drogproblemai-miatt.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.