A brit hadsereg egykori tisztjét álmában ölte meg egy ámokfutó banda Kenyában.

Brutális támadás áldozata lett az 58 éves David Parkinson, aki régi barátja volt Vilmosnak. A férfit otthonában, álmában mészárolta le egy rablóbanda macsétével. Felesége megúszta a támadást, mert a raktárhelyiségbe zárta magát. Amikor kiszabadult, már csak férje holttestét találta meg - írja a UK Telegraph.

Forrás: AFP

Az egykori tiszt egy üdülőhelyet is vezetett Kenyában, sőt, Vilmos itt kérte meg Katalin kezét. A herceg rendkívül szomorú a halálhír miatt és régi barátját gyászolja - erősítette meg szóvivője.

 

Megszületett Koncz Gábor második unokájahttp://www.life.hu/legykepben/20130827-koncz-gabor-szinmuvesz-masodjara-is-lanyos-nagypapa-lett.html Extrém szexvágyait teregeti ki Szepesihttp://www.life.hu/legykepben/20130826-szepesi-nikolett-magyar-uszono-botranyhosno-extrem-szexvagyait-teregeti-ki-uj.html Közel járt a halálhoz Mike Tysonhttp://www.life.hu/legykepben/20130826-mike-tyson-egykori-nehezsulyu-profi-bokszolo-alkohol-es-drogproblemai-miatt.html Magyar celebek intim életébe leshetünk behttp://www.life.hu/legykepben/20130826-uj-valosagshowt-indit-a-tv2-amelyben-magyar-celebek-mindennapjaiba-pillanthatunk.html Lola volt Brasch Bence első barátnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130826-brasch-bence-magyar-szinesz-elso-baratnoje-lola-magyar-enekesno-volt.html