A 61 éves művésznő imád szórakozni és bohóckodni a barátaival és a kollégáival, ám a legutóbbi mulatozás balesettel végződött.

Marika hagyományosan minden nyáron grillpartit rendez a saját kertjében az Operettszínház társulatának, akikkel rendszerint felszabadultan szórakoznak. Legutóbb egy viccesnek induló játék végződött fejsérüléssel, amihez az elfogyasztott szívmelegítő is közrejátszhatott.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Nálam ez egy hétköznapi dolog, állandóan tele vagyok sérülésekkel, nem tudok vigyázni magamra még ennyi idős koromban sem. Most az történt, hogy egymás nyakában voltunk a medencében és játszottunk, amikor leestem, de sajnos útban volt a medence széle, úgyhogy eltaláltam, és most van egy szép kis monoklim, amit Kokó is megirigyelhetne. Semmit nem éreztem, mert volt egy kis tintoretto, úgyhogy észre se vettem tulajdonképpen, csak másnap lett meg a nyoma. Ezen a nyáron már eddig is elég baleset történt velem, beszakadt alattam egy stég, mert el volt korhadva a fa, most amikor jöttem megkarmolt a macska, de kemény fából faragtak" - mesélte a színésznő az esetet Csonka Bandinak, a 8.08 Minden Reggel ideiglenes műsorvezetőjének.

Radics Gigi nem hagyná el kutyáját egy pasiérthttp://www.life.hu/legykepben/20130828-radics-gigi-enekesno-a-vigyel-haza-kutyamento-alapitvany-mobiltelefonos-kutyakeresojenek.html Liptai Claudia az idén a combjait mutogattahttp://www.life.hu/legykepben/20130828-liptai-claudia-combjait-mutogatta-es-till-atillaval-vezeti.html Jogerős - életfogytiglant kap Bándy Kata gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20130828-a-bandy-kata-megolesevel-vadolt-pentek-laszlo-buntetougyet-ma-kezdik.html Összejött az Éjjel-nappal Budapest két szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130827-az-ejjelnappal-budapest-ket-szereploje-dia-es-marci-osszejott.html