Bedobta a magyar valóságshow-k világába olasz származású kedvesét, kisfia édesapját Szögeczki Ági, azaz VV Ágica - tudta meg a Life.hu.

Nem édeskettesben, a párjával rohant a szülőszobába Ágica, amikor vajúdni kezdett. Egy egész stáb követte a kismama utolsó lépéseit az édesanyává válás útján, de csak szigorúan a szülőszobáig. Az egykori villalakó a TV2 Édes élet című, új realityjében tér vissza képernyőre, szinte  azonnal a szülés után.Vele együtt debütál Renato is, aki ha nem fogorvosként tevékenykedik Rómában, akkor az újdonsült családjánál élvezi az apaságot Budapesten.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"A párom is bekerül a műsorba, annak ellenére, hogy ez nem az ő világa. Amikor megismerkedtünk nem kedvelte ez a műfajt, ugyanis akkor jöttem ki éppen villából és nagy volt az érdeklődés az irányomban. Ennek ellenére nem kellett hosszasan győzködnöm, hogy szerepeljen velem és a kisfiunkkal, Patrickkal. Biztosítottam róla, hogy nem fog beköltözni hozzánk a kamera és nem lesz mindig mellettünk, hanem csak egy-egy nap. Elfogadta és a végén már tetszett is neki az ötlet, hisz ez a műsor nagyszerű emlék marad a közös életünkről. De a legnagyobb meglepetés mégiscsak az, hogy már egyenesen élvezi a forgatásokat. Megkedvelte a stábot, a kamerákat, a hangulatot, szinte várja a felvételeket" - osztotta meg velünk Ágica, aki továbbra is elképzelhetőnek tartja, hogy Rómában folytatják az életüket. "Miután a műsor az életemről szól, ha költözünk, akkor oda is elkísérnek minket a tévések."

Oszvald Marika pityókásan törte össze magáthttp://www.life.hu/legykepben/20130828-oszvald-marika-osszertorte-magat-a-nyaron-mar-masodszor.html Toncsi szerint a férfiak egyszerűen működnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130828-balint-antonia-es-tereh-istvan-az-elso-emelet-zenesze-a.html Boros Lajos kiakadt a repülőtérenhttp://www.life.hu/legykepben/20130826-boros-lajos-radios-kiakadt-a-budapest-liszt-ferenc-nemzetkozi-repuloteren.html Musicalsztár csábította orális szexre Szepesithttp://www.life.hu/legykepben/20130828-szepesi-nikolett-magyar-uszono-botranyhosno-megtetszett-egy-musical-sztarnak-oralis.html Ma a pótfelvételizők izgulhatnakhttp://www.life.hu/legykepben/20130829-ma-hirdetik-ki-a-potfelveteli-ponthatarokat.html