Az énekes egy szál kisgatyában pózolt, szemfüles menyasszonya pedig megörökítette.

Félmeztelen fotót posztolt vőlegényéről Behati Prinsloo. A namíbiai modell egy igazán vadító képet rakott fel Adam Levine-ról Instagram oldalára, amelyen a Maroon 5 énekese egy szál alsónadrágban álldogál. Így legalább alaposan megcsodálhatjuk izmos felsőtestét. Milyen szerencsés nő ez a Behati!

Forrás: Instagram/behatiiprinsloo
Adam Levine

A lánykérés egyébként Los Angelesben történt júliusban. Előtte Adam annak rendje és módja szerint felhívta telefonon a modell szüleit és "engedélyt kért." A lány még most sem hiszi el, hogy megtörtént ez az eljegyzés. Még mi sem nagyon.

Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
 Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!Ittas volt B. Tóth László sofőrjehttp://www.life.hu/legykepben/20130830-b-toth-laszlo-soforje-ittas-volt-a-jotekonysagi-celokat-szolgalo.html Exkluzív! DJ Bobo: "A családom a legfontosabb"http://www.life.hu/legykepben/20130822-dj-bobo-svajci-enekes-szamara-a-csaladja-az-elso-a.html Nem lehet meleg ételt vinni az egész napos iskolábahttp://www.life.hu/legykepben/20130830-nem-lehet-meleg-etelt-bevinni-az-egesz-napos-iskolaba-meg.html Csúcsformában van Ördög Nórihttp://www.life.hu/legykepben/20130830-ordog-nora-magyar-musorvezeto-az-rtl-klub-sztarja-csucsformaban-van.html Biciklist gázolt Palotás Petrahttp://www.life.hu/legykepben/20130830-palotas-petra-magyar-musorvezeto-biciklist-gazolt.html