Kóbor János Omega (együttes) zenekar lopás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kanye West után egy újabb amerikai produkció is fantáziát látott egy régi Omega slágerben. Ezúttal a Blue Dream című film alkotói használták fel a legendás magyar zenekar Félbeszakadt koncert című számát - ismét engedély nélkül.

Ráadásul a film trailerében is ez a dal csendül fel.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kóbor János, a zenekar énekese nem zavartatja magát, sőt örül annak, hogy az alkotók felhasználták a dalt. A művész, aki egy rajongójától értesült a lopásról, biztos abban, hogy a szerzemény kiadója rendezi majd a dal felhasználásának jogi hátterét. "Az Omega munkásságát végigkísérte ez a jelenség. A dolgot a jogtulajdonos Hungaroton kiadóra bízzuk, mert ez az ő feladatuk, és ha adódna probléma, biztosan megoldják" - mondta a Blikknek Kóbor, akinek tetszik az is, ahogyan a film alkotói feldolgozták a slágerét, amelyet Adamis Annával együtt írt.

Újra szerelmes Liptai Claudiahttp://www.life.hu/legykepben/20130830-liptai-claudia-magyar-muorvezeto-a-tv2-sztarja-ujra-szerelmes.htmlOszvald Marika pityókásan törte össze magáthttp://www.life.hu/legykepben/20130828-oszvald-marika-osszertorte-magat-a-nyaron-mar-masodszor.htmlToncsi szerint a férfiak egyszerűen működnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130828-balint-antonia-es-tereh-istvan-az-elso-emelet-zenesze-a.htmlBoros Lajos kiakadt a repülőtérenhttp://www.life.hu/legykepben/20130826-boros-lajos-radios-kiakadt-a-budapest-liszt-ferenc-nemzetkozi-repuloteren.htmlMusicalsztár csábította orális szexre Szepesithttp://www.life.hu/legykepben/20130828-szepesi-nikolett-magyar-uszono-botranyhosno-megtetszett-egy-musical-sztarnak-oralis.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.