Amíg az idősebb férfi-fiatalabb nő kapcsolatát teljesen természetesnek tekinti a társadalom, addig a fordított helyzetre a legtöbben felkapják a fejüket. Liptai Claudia ismét botrányhősnő lett. A kérdés: miért?

Liptai Claudia olyannyira boldog és szerelmes, hogy úgy döntött, nem titkolja tovább kapcsolatát a 14 évvel fiatalabb Szabó Benjáminnal. A műsorvezető választása - ahogy várni lehetett - alaposan felborzolta a kedélyeket, kommentelők tucatjaitól kap hideget-meleget.

Fotó: Szabó Balázs

Bár sokan vannak, akik kiállnak Claudia mellett, de még többen vélekednek úgy, hogy a negyvenéves színésznő örök vesztes, ismét rosszul választott, és ennek a kapcsolatának is sírás lesz a vége. Mások egyenesen kijelentik, nem örülnének, ha huszonéves gyermekük egy közel másfél évtizeddel idősebb nővel állítana haza. Előfordul olyan hozzászólás is, hogy a műsorvezető szerelme nem több mint puszta szexkapcsolat, és nem kell sokat várni arra, hogy viharos szakításukról szóljanak a hírek.

Pedig nem Claudia az egyedüli a magyar hírességek közül, aki jóval fiatalabb párt választott magának. A 41 éves Keleti Andrea például 13 éve él a legnagyobb harmóniában a 31 éves Kovács Zoltánnal, és azt állítja, a korkülönbség soha nem okozott konfliktust közöttük, sőt, két gyermek boldog szülei. Bár már szakítottak, Ungár Anikó is 12 évig élt együtt a nála egy évtizeddel fiatalabb Vajtó Lajossal, és kapcsolatuknak nem a korkülönbség miatt vetettek véget. Ahogy kommentálták: elfáradt a szerelmük. A sokáig Amerikában élő színésznő, Bánfalvy Ági is jó ideig boldog volt közel 17 évvel fiatalabb férje, Horváth Csaba oldalán. Bár tavaly úgy tűnt, kapcsolatuk zátonyra futott, később már kamerák előtt beszéltek arról, hogy rendbe tudták hozni a házasságukat.

Tömegbaleset volt az M5-ösön - Több halotthttp://www.life.hu/legykepben/20130830-m5os-autopalyan-tomegbaleset-volt-harom-halott-tobb-mint-30-serult.html MTV VMA 2013: 10 felejthetetlen ruhahttp://www.life.hu/legytrendi/20130826-10-felejthetetlen-ruha-az-mtv-video-music-awards-2013-voros.html Nagy Feró lopással vádolja a rapperthttp://www.life.hu/legykepben/20130823-nagy-fero-es-a-beatrice-egyuttes-szerenad-cimu-dalat-ellopta.html Filmszerepet kapott Palácsik Tímeahttp://www.life.hu/legykepben/20130823-palacsik-timea-filmszerepet-kapott-a-megdonteni-hajnal-timeat-cimu-keszulo.html