Mindössze négy hónapja adott életet első gyermekének, Micinek, de Ördög Nóri máris kirobbanó formában van. Az RTL Klub műsorvezetője szülése óta először, csütörtökön egy nagyszabású, természetvédelmi kampány rendezvényén állt a nagyközönség elé, amelyen jelen volt a Life.hu újságírója is.

Hihetetlenül szerencsés kismamának mondhatja magát Ördög Nóri, aki négy hónappal a kis Mici születése után ugyanolyan csinos és vékony, mint terhessége előtt, ráadásul mindezt a természetnek köszönheti.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Mici mellett, ha akarnék se tudnék fogyókúrázni vagy sportolni. Az, hogy ilyen formába kerültem, a genetikának köszönhető és a szoptatásnak" - árulta el a bájos műsorvezető, aki egészségesen, de kiadósan táplálkozik. "A szoptatás miatt nem is diétázhatnék. Mici miatt is odafigyelek arra, hogy egészséges ételeket egyek megfelelő mennyiségben."

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Nórinak egyelőre nincs is lehetősége sportolni, hiszen az életét teljes egészében kitölti négyhónapos kislánya. "Semmire nincs időm. Komoly szervezés az is, hogy itt tudok lenni. Most, hogy egy pár órára eljöttem Mici mellől, vegyesek az érzéseim. A nyüzsgés, a mindennapokból való kiszakadás jólesik, de az első percekben alig tudtam másra gondolni, csak hogy hogy van a gyerekem és nehéz az is, hogy fizikailag most nem lehetek mellette" - árulta el a műsorvezető, akinek rengeteg segítséget jelent a baba körül a párja, Nánási Pál fotós. "Palkó mindenben segít az első pillanattól kezdve. Munka után azonnal szalad haza, és veszi ki a kezemből a babát, akivel imád együtt lenni" - tette hozzá Nóri, aki az egyik legnagyobb magyar élelmiszerláncnál vállalt szereplése után azonnal rohant is vissza kislányához.

Tömegbaleset volt az M5-ösön - Több halotthttp://www.life.hu/legykepben/20130830-m5os-autopalyan-tomegbaleset-volt-harom-halott-tobb-mint-30-serult.html Amerikai szuperprodukció lopta el az Omega slágeréthttp://www.life.hu/legykepben/20130830-az-omega-magyar-zenekar-egyik-regi-slageret-egy-amerikai-szuperprodukciohoz.html Újra szerelmes Liptai Claudiahttp://www.life.hu/legykepben/20130830-liptai-claudia-magyar-muorvezeto-a-tv2-sztarja-ujra-szerelmes.html Oszvald Marika pityókásan törte össze magáthttp://www.life.hu/legykepben/20130828-oszvald-marika-osszertorte-magat-a-nyaron-mar-masodszor.html Toncsi szerint a férfiak egyszerűen működnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130828-balint-antonia-es-tereh-istvan-az-elso-emelet-zenesze-a.html