műsorvezető fogyás Ördög Nóra sztár RTL Klub kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze négy hónapja adott életet első gyermekének, Micinek, de Ördög Nóri máris kirobbanó formában van. Az RTL Klub műsorvezetője szülése óta először, csütörtökön egy nagyszabású, természetvédelmi kampány rendezvényén állt a nagyközönség elé, amelyen jelen volt a Life.hu újságírója is.

Hihetetlenül szerencsés kismamának mondhatja magát Ördög Nóri, aki négy hónappal a kis Mici születése után ugyanolyan csinos és vékony, mint terhessége előtt, ráadásul mindezt a természetnek köszönheti.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Mici mellett, ha akarnék se tudnék fogyókúrázni vagy sportolni. Az, hogy ilyen formába kerültem, a genetikának köszönhető és a szoptatásnak" - árulta el a bájos műsorvezető, aki egészségesen, de kiadósan táplálkozik. "A szoptatás miatt nem is diétázhatnék. Mici miatt is odafigyelek arra, hogy egészséges ételeket egyek megfelelő mennyiségben."

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Nórinak egyelőre nincs is lehetősége sportolni, hiszen az életét teljes egészében kitölti négyhónapos kislánya. "Semmire nincs időm. Komoly szervezés az is, hogy itt tudok lenni. Most, hogy egy pár órára eljöttem Mici mellől, vegyesek az érzéseim. A nyüzsgés, a mindennapokból való kiszakadás jólesik, de az első percekben alig tudtam másra gondolni, csak hogy hogy van a gyerekem és nehéz az is, hogy fizikailag most nem lehetek mellette" - árulta el a műsorvezető, akinek rengeteg segítséget jelent a baba körül a párja, Nánási Pál fotós. "Palkó mindenben segít az első pillanattól kezdve. Munka után azonnal szalad haza, és veszi ki a kezemből a babát, akivel imád együtt lenni" - tette hozzá Nóri, aki az egyik legnagyobb magyar élelmiszerláncnál vállalt szereplése után azonnal rohant is vissza kislányához.

Tömegbaleset volt az M5-ösön - Több halotthttp://www.life.hu/legykepben/20130830-m5os-autopalyan-tomegbaleset-volt-harom-halott-tobb-mint-30-serult.htmlAmerikai szuperprodukció lopta el az Omega slágeréthttp://www.life.hu/legykepben/20130830-az-omega-magyar-zenekar-egyik-regi-slageret-egy-amerikai-szuperprodukciohoz.htmlÚjra szerelmes Liptai Claudiahttp://www.life.hu/legykepben/20130830-liptai-claudia-magyar-muorvezeto-a-tv2-sztarja-ujra-szerelmes.htmlOszvald Marika pityókásan törte össze magáthttp://www.life.hu/legykepben/20130828-oszvald-marika-osszertorte-magat-a-nyaron-mar-masodszor.htmlToncsi szerint a férfiak egyszerűen működnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130828-balint-antonia-es-tereh-istvan-az-elso-emelet-zenesze-a.html







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.