gázolás műsorvezető Palotás Petra baleset sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elgázolt egy kerékpárost az RTL Klub egykori műsorvezetője, akivel augusztusban meglehetősen sok rossz dolog történt - tudta meg a Life.hu.

Petra a nyár utolsó hónapjában vesztette el egy régi, kedves ismerősét, Erna nénit, majd augusztus második felében kislányát, Borát elgázolta egy kerékpáros, most pedig maga Petra volt az, aki önhibáján kívül elgázolt egy biciklist.

Fotó: Life.hu
Fotó: Life.hu

"Az elátkozott augusztus újabb állomásaként: tegnap elütöttem egy kerékpárost. Nem, nem a pénteken Borát felborító nénit, és nem, nem szándékosan. Pontosabban a biciklis ütött el minket, amikor egy Hamburgba bevezető főúton, délutáni csúcsforgalomban úgy döntött,hogy keresztbe hajt át a négysávos úton... Iszonyú érzés volt az a néhány másodperc, amíg kiderült, hogy csak könnyebb sérülése van. Hála Istennek... a kocsin azért akad törés bőven, de az egyébként hibáját azonnal elismerő biciklis biztosítása remélhetőleg állj a kárt... csak kicsi Borámat sajnálom oly nagyon... a pénteki baleset óta retteg a kerékpárosoktól, és akkor ez... ott ült zokogva, persze őt is azonnal kikaptam az üléséből, attól tartva, hogy még hátulról is nekünk jönnek... Nem lesz könnyű ezeket a képeket rendbetenni a kis fejében. Várom a szeptembert!" - idézte fel a történteket a Facebookon az író-műsorvezető.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.