Elgázolt egy kerékpárost az RTL Klub egykori műsorvezetője, akivel augusztusban meglehetősen sok rossz dolog történt - tudta meg a Life.hu.

Petra a nyár utolsó hónapjában vesztette el egy régi, kedves ismerősét, Erna nénit, majd augusztus második felében kislányát, Borát elgázolta egy kerékpáros, most pedig maga Petra volt az, aki önhibáján kívül elgázolt egy biciklist.

Fotó: Life.hu

"Az elátkozott augusztus újabb állomásaként: tegnap elütöttem egy kerékpárost. Nem, nem a pénteken Borát felborító nénit, és nem, nem szándékosan. Pontosabban a biciklis ütött el minket, amikor egy Hamburgba bevezető főúton, délutáni csúcsforgalomban úgy döntött,hogy keresztbe hajt át a négysávos úton... Iszonyú érzés volt az a néhány másodperc, amíg kiderült, hogy csak könnyebb sérülése van. Hála Istennek... a kocsin azért akad törés bőven, de az egyébként hibáját azonnal elismerő biciklis biztosítása remélhetőleg állj a kárt... csak kicsi Borámat sajnálom oly nagyon... a pénteki baleset óta retteg a kerékpárosoktól, és akkor ez... ott ült zokogva, persze őt is azonnal kikaptam az üléséből, attól tartva, hogy még hátulról is nekünk jönnek... Nem lesz könnyű ezeket a képeket rendbetenni a kis fejében. Várom a szeptembert!" - idézte fel a történteket a Facebookon az író-műsorvezető.

Amerikai szuperprodukció lopta el az Omega slágeréthttp://www.life.hu/legykepben/20130830-az-omega-magyar-zenekar-egyik-regi-slageret-egy-amerikai-szuperprodukciohoz.html Újra szerelmes Liptai Claudiahttp://www.life.hu/legykepben/20130830-liptai-claudia-magyar-muorvezeto-a-tv2-sztarja-ujra-szerelmes.html Oszvald Marika pityókásan törte össze magáthttp://www.life.hu/legykepben/20130828-oszvald-marika-osszertorte-magat-a-nyaron-mar-masodszor.html Toncsi szerint a férfiak egyszerűen működnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130828-balint-antonia-es-tereh-istvan-az-elso-emelet-zenesze-a.html