Minden oka megvan az örömre Szirota Jennifernek. Az énekesnő nem csupán új dalát készítette el, de végre szerelmes is lett.

Rátalált a szerelem Szirota Jenniferre. A Csillag születik 2012-es döntőse a Reflektor kamerái előtt mesélt boldogan kedveséről, ám egyelőre tartja magát ahhoz az elhatározásához, hogy nem mutatja meg a nyilvánosságnak a fiút.
"Nagyon örülök, hogy rátaláltam, a szüleim mellett ő az, aki mindig, mindenben támogat" - áradozott kedveséről a húszéves énekesnő, aki három éve szakított előző, tizenkét évvel idősebb kedvesével, Krisztiánnal.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Nem kerestem az igazit, a párommal is barátságnak indult a kapcsolatunk, aztán felfedeztük, hogy rengeteg közös van bennünk és többnyire egy hullámhosszon vagyunk" - nyilatkozta a fiatal tehetség, akinek nem csupán a magánélete, de a karrierje is egyre jobban alakul.

"Elkészítettem az első saját dalomat, amellyel kapcsolatban természetesen meghallgattam a szerelmem véleményét is. Szerencsére pozitív volt a fogadtatás" - mesélte Jennifer, aki korábban egy nős kollégájába habarodott bele.

Áttetsző ruhával készül a világdöntőre a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130901-rakosi-annamaria-miss-workd-hungary-2013-szepsegkiralyno-atlaszo-csipkeruhaban.html Hét aranyat nyertek a kajak-kenusok a vébénhttp://www.life.hu/legykepben/20130901-a-magyar-kajakkenu-versenyzok-het-aranyermet-nyertek-duisburgban-a-vilagbajnoksagon.html Megnősült Grace Kelly unokájahttp://www.life.hu/szeress/20130901-megnosult-andrea-casiraghi-monacoi-herceg-grace-kelly-unokaja.html Stohl egyszer majdnem megverte Alföldithttp://www.life.hu/legykepben/20130901-az-alfoldi-szinhaza-ot-nemzeti-ev-cimu-konyvol-kiderul-hogy.html Velencében villantott Judi Denchhttp://www.life.hu/legytrendi/20130901-judi-dench-combot-villantott-a-velencei-filmfesztival-voros-szonyegen.html