Détár Enikő Hal a tortán Dundika sztárok Majka Varga Viktor Super TV2 fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól járnak azok a sztárok, akik a Hal a tortán műsorában egy hétig szerepelnek, ugyanis az esti dőzsölésért több százezres tiszteletdíj is ütheti a markukat. 

A Super TV2-n újra főznek és esznek a sztárok. Az idei évad első ötöse Dundika, Majka, Détár Enikő, Varga Viktor és a Váradi Roma Café együttesből Váradi Gyuszi voltak, akik remek hangulatban élvezték az esti lakomákat. A szereplésnek egyetlen árnyoldala van: a forgatások hajnalig is elhúzódhatnak. Valószínűleg azért kapnak a szereplők nagy összegű tiszteletdíjat, hogy feledtessék velük a kellemetlenségeket - tudta meg a Bors.

SuperTV2
SuperTV2

"A szerződések tartalmáról és a szereplők gázsijáról természetesen nem áll módunkban részleteket elárulni. Annyit tudni lehet, hogy az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagok beszerzésére mindenki számára egyforma - néhány tízezres - összeg áll rendelkezésre. Ha valaki ennél többet szeretne fordítani az élelmiszerekre, akkor azt saját zsebből kell kipótolni" - árulta el Koltay Tamás, a csatorna szóvivője a lapnak. Így egyelőre titok marad, hogy valóban jól járnak-e a szereplők, abban viszont biztosak lehetünk, hogy estéről estére lukulluszi lakomában lehet részük a sztároknak.

Ismert lett a modell, mégis magányoshttp://www.life.hu/legykepben/20130827-a-cimlaplany-cimu-verseny-gyoztese-alexa-uj-musorban-a-a.htmlLilu már látja, kiben van az X-Faktorhttp://www.life.hu/legykepben/20130823-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-mar-latja-hogy-kiben-van.htmlKezdődik a suli, változik a közlekedéshttp://www.life.hu/legykepben/20130902-elkezdodott-az-iskola-a-tanevkezdes-miatt-valtozik-a-kozossegi-kozlekedes.htmlBarátnőjét zsarolja VV Éva?http://www.life.hu/legykepben/20130902-vv-eva-egykori-villalako-fodrasz-baratnojenek-szazezrekkel-tartozik.htmlMás néven folytatja Balázs Klárihttp://www.life.hu/legykepben/20130902-balazs-klari-enekes-felveszi-ferje-nevet-es-korda-klari-lesz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.