Nem egészen így tervezte a nyarat Gubás Gabi, akinek ez a nyár leginkább a rehabilitációjáról szólt - tudta meg a Life.hu.

Június végén, pár nappal a Starfactory című  musical premierje előtt ficamodott ki a könyöke a színésznőnek. Három hét lett volna a sérülés gyógyulási ideje, de mivel esténként színpadra kellett állnia nem tudta pihentetni, így ez jelentősen elhúzódott.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Az egész nyár a könyökömről szólt, rájöttem, hogy ez a könyökficam a legalattomosabb. Minden nap kellett tornáztatni, hogy meg tudjam csinálni a hajlítást és a nyújtást, ezt a két természetes mozdulatot. Emellett heti 2-3-szor gyógytornára jártam. Szerencsére a természetgyógyász férjem is sokat segített, így mostanra rendbe jött" - mesélte a színésznő.

 

Csodálatos menyasszony lett Baby Gabihttp://www.life.hu/legykepben/20130902-ferjhez-ment-baby-gabi-videki-lakodalmat-tartott.html Így indultak iskolába a celebgyerekekhttp://www.life.hu/legykepben/20130903-balint-antonia-liptai-claudia-a-rubintschoberthazaspar-es-kokeny-attila-gyermeke.html Rippel különdíjjal jutalmazta új kedveséthttp://www.life.hu/legykepben/20130903-rippel-ferenc-kulondijat-adott-at-uj-szerelmenek-banyai-saranak-a.html Megbántotta apját könyvével Szepesi Nikihttp://www.life.hu/legykepben/20130903-megbantotta-edesapjat-szepesi-jozsefet-szepesi-niki-a-botranykonyvvel.html