Bódi Guszti antibiotikumot szed és sokat kell pihennie, hogy mielőbb meggyógyuljon, ugyanis az egyik fellépése után megfázott - tudta meg a Life.hu.

Néhány héttel ezelőtt a nagy meleg viselte meg Bódi Guszti beteg szívét, most pedig légúti problémákkal küzd az énekes. "A nagy kánikulában még a gyógytornámat is elhanyagoltam, amíg nem ment le a nap, megmozdulni sem volt kedvem. De hiába vigyáztam, mégis megtörtént a baj. Az egyik fellépésünkön nagyon megizzadtam és hiába cseréltem inget, törölköztem meg, hazafelé a légkondis autóban megfáztam. Arra ébredtem, hogy sípol a mellkasom, fáj a torkom. Az orvos azonnal antibiotikumot írt fel, nehogy komolyabb bajom, netán tüdőgyulladásom legyen" - mesélte a Life.hu-nak a zenész.

Forrás: Muzsika TV

Guszti kérdésünkre azt is elmondta, hogy hála felesége, Margó gondoskodásának, a legutóbbi kontrollvizsgálat már sokkal jobb eredményt mutatott, mint a tavaszi. "A professzor megnyugtatott, szinte nincs nyoma a korábbi érelzáródásnak, ami az életmódváltásomnak is köszönhető" - mesélte az énekes.

 

Munkásszállóban lakott Bódi Gusztihttp://www.life.hu/legykepben/20130711-bodi-guszti-szulofalujaban-nagyecseden-folklor-musorral-szorakoztat.html Tabu a szex Bódi Gusztiéknálhttp://www.life.hu/legykepben/20130402-bodi-guszti-enekes-csaladjaban-tabu-tema-a-szex.html Lecsap az adóhatóság Bódi Gusztirahttp://www.life.hu/legykepben/20130214-bodi-guszti-magyar-enekes-las-vegasban-kaszinozott-nyert-most-elveszitheti.html Szulák itt, Bódi Guszti otthttp://www.origo.hu/teve/20090921-vacsoracsata-celebmuszak-uj-het-regi-arcok.html