Padlón van Szebeni István

MTVA Mokka kirúgás Szebeni István káromkodás Vujity Tvrtko sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A volt híradós kis híján elsírta magát a Mokka adásában hétfő reggel.

Szebeni Istvánt három és fél hónappal ezelőtt káromkodás miatt kirúgták a közszolgálati híradóból. Azóta nem sikerült munkát találnia és elkezdte felélni a tartalékait. A reménytelen helyzetben lévő műsorvezető már nemcsak lelkileg van padlón, hanem testileg is. Szemmel láthatóan megviselték az elmúlt hónapok - tudta meg a Life.hu.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Vujity Tvrtko a Mokka hétfő reggeli műsorában úgy gondolta, kiáll kollégájáért. Élő adásban üzente az MTVA igazgatójának: "Szebeni nagyon rendes fiú, tehetséges srác, próbálják meg alkalmazni." Az exműsorvezető könnyes szemmel, csendben hallgatta végig Tvrtkót. "Igazságtalannak érzem, ami velem történt. Nehéz túllépnem azon a tényen, hogy nem találok munkát a szakmámban. Nagyon kedves volt Tvrtko gesztusa, amikor kiállt értem." Szebeni egyébként úgy tudta, hogy a Kasza! című műsor miatt hívták be a stúdióba. Nem számított arra, hogy kollégája meglepő fordulatra készül. "Tvrtko hirtelen megkérdezte, hogy visszatérnék-e a híradóba abban az esetben, ha az MTVA felajánlaná ezt a lehetőséget. Gondolkodás nélkül rávágtam egy igent. Utána pedig nehéz volt mindkettőnknek megszólalni" - emlékezett vissza István, aki a meghatódottságtól majdnem elsírta magát.

Csodálatos menyasszony lett Baby Gabihttp://www.life.hu/legykepben/20130902-ferjhez-ment-baby-gabi-videki-lakodalmat-tartott.htmlÍgy indultak iskolába a celebgyerekekhttp://www.life.hu/legykepben/20130903-balint-antonia-liptai-claudia-a-rubintschoberthazaspar-es-kokeny-attila-gyermeke.htmlRippel különdíjjal jutalmazta új kedveséthttp://www.life.hu/legykepben/20130903-rippel-ferenc-kulondijat-adott-at-uj-szerelmenek-banyai-saranak-a.htmlMegbántotta apját könyvével Szepesi Nikihttp://www.life.hu/legykepben/20130903-megbantotta-edesapjat-szepesi-jozsefet-szepesi-niki-a-botranykonyvvel.htmlTúl a fenyegetőzésen - megtámadták Alföldi Róbertethttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20130902-reszeg-fiatalok-tamadtak-alfoldi-robert-szinesz-rendezore-szentendren.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.