szomszéd betörés Lendvai Ildikó helyszínelő politikus hős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A politikusasszony szomszédja próbálta megakadályozni a betörést, de a rablók paprikaspray-vel lefújták a bátor szemtanút.

Szerencséje volt Lendvai Ildikónak, mert szemfüles szomszédjának köszönhetően a rablók üres kézzel távoztak - tudta meg a Blikk. "A botcsinálta gazfickók fényes nappal akkora zajt csaptak a belvárosi bérházban, hogy arra a másik lakásban tévéző, 70 év körüli úr is felfigyelt" - mesélte az esetet Ildikó.

Fotó: Pályi Zsófia - Origo
Fotó: Pályi Zsófia - Origo

A szomszéd meglátta az ajtót feszegető ismeretlent, aki paprikaspray-vel fújta le őt a kémlelőn keresztül, majd a rosszfiúk kereket oldottak. "Szerencsére a hős segítőt a helyszínen el tudták látni, nem került kórházba" - tette hozzá az MSZP-s politikus, aki a betöréskor éppen az unokáival volt. "Az eset az öt- és a kilencéves unokáknak óriási kaland lett. A kicsik le sem tudták venni a szemüket a sürgölődő helyszínelőkről" - mesélte a politikus, aki a szomszédjának egy üveg itallal köszönte meg a segítségnyújtást.

Elvesztette vonatjegyét a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130903-seprenyi-laci-a-baratok-kozt-szinesze-elvesztette-hazafele-szolo.htmlÖngyilkos lett a clevelandi emberrablóhttp://www.life.hu/legykepben/20130904-ariel-castro-aki-korabban-harom-not-tartott-fogva-clevelandi-hazaban.htmlÉjjel-nappal csak a nők járnak Márk fejébenhttp://www.life.hu/legykepben/20130902-lakatos-mark-stylist-csupa-no-kiallitason-a-stilusterapival-kapcsolatban-ad.htmlApja szerint nem ad rákos anyjának pénzt az úszónőhttp://www.life.hu/legykepben/20130904-szepesi-niki-uszono-apja-szerint-nem-ad-penz-rakos-anyjanak.htmlPadlón van Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/legykepben/20130903-szebeni-istvan-egykori-musorvezeto-elsirta-magat-vujity-tvrtko-mokkajaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.