Szeret sütni-főzni, remek háziasszony, mégis nádszálkarcsú a TV2 Mokkájának  műsorvezetője. A Life.hu megtudta, hogy mi a titka.

A hétvégi Csupa Nő című kiállítás gasztroszínpadának háziasszonya lesz Demcsák Zsuzsa, aki gyermekeit is bevonja a főzésbe. A műsorvezető csemetéi kifejezetten édesszájúak, a kedvükért Zsuzsa rengeteg édességet készít, sokat sütnek otthon együtt. Egyvalamitől azonban nem kell rettegniük a lurkóknak: édesanyjuk biztosan nem eszi el előlük a finomságokat.

Forrás: HG Prisma

"Egyszerűen nem szeretem az édességeket. Megkóstolom, miközben készítem, érzem, hogy jó lesz az íze, de ha elkészül, már nem eszem belőle. A csokoládét kifejezetten utálom. Egyedül a lekvárt, abból is a csipkebogyólekvárt szeretem, de csak egyfajtát" - árulta el Zsuzsa, akinek így valóban nem nehéz megőriznie karcsúságát. De odafigyel a táplálkozására is, a kiállításon a halak változatos elkészítéséről fog bővebben beszélni.
"Benedek fiammal, amikor még a pocakomban volt, nem ettem húst, mert nem kívántam. Érdekes, hogy ő a halakat nagyon szereti, és meg kellett tanulni bevezetni az étrendjébe úgy, hogy változatos legyen" - mondta a műsorvezető.

 

Elvesztette vonatjegyét a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130903-seprenyi-laci-a-baratok-kozt-szinesze-elvesztette-hazafele-szolo.html Éjjel-nappal csak a nők járnak Márk fejébenhttp://www.life.hu/legykepben/20130902-lakatos-mark-stylist-csupa-no-kiallitason-a-stilusterapival-kapcsolatban-ad.html Apja szerint nem ad rákos anyjának pénzt az úszónőhttp://www.life.hu/legykepben/20130904-szepesi-niki-uszono-apja-szerint-nem-ad-penz-rakos-anyjanak.html Nem fizetett a tankolásért a Beatricehttp://www.life.hu/legykepben/20130904-a-beatrice-egyuttes-nem-fizetett-a-tankolasert-feljelentettek-oket.html