plasztikai műtét bőr fogyás Gáspár Győző Gáspár Evelin showman roma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin plasztikai műtétre készül, ahová édesapja, Gáspár Győző is vele tart - tudta meg a Life. hu.

Evelin valóban felnőtt nő lett, ugyanis már plasztikai sebészhez jár. Azonban érthetetlen, hogyan vette rá lányát a műtétre Győző, hiszen a roma lányok nagyon ritkán vállalkoznak szépészeti beavatkozásra. A showman két évvel ezelőtt már járt plasztikai sebésznél, akkor a hetvenkilós súlyvesztése miatt kellett bőreltávolító műtéten átesnie. Az eredmény pedig önmagáért beszélt. Valószínűleg éppen emiatt most lányát is magával vitte dr. Tizedes György rendelőjébe.

Pécs Da Vinci Klinika
Pécs Da Vinci Klinika

Gáspár Győző az első műtétje előtt

"A roma lányokra nem jellemző, hogy plasztikai műtétre vállalkoznak, mert nagyon szemérmesek" - nyilatkozta a Life.hu-nak dr. Tizedes, aki arról viszont nem árult el semmit arról, hogy milyen beavatkozásra készülnek Gáspárék.
Gáspár Győző a Blikknek nem tagadta, hogy lányával konzultációra járnak, de hogy pontosan milyen műtét vár rájuk, arról nem akart beszélni. "Valóban ott voltunk, de hogy miért, egyelőre senkinek semmi köze hozzá. Majd az Édes élet című műsorból megtudják" - nyilatkozta a lapnak a showman.
Evelin tinédzserként a Győzike Show alatt még duci kislány volt. A 18 éves lány januárban úgy döntött, életmódváltásba kezd. Valószínűleg a hirtelen fogyás nyomott hagyott a bőrén, ezért vállalkozik a műtétre.

Lezárták a nyomozást Erőss Zsolték ügyébenhttp://www.life.hu/legykepben/20130904-a-rendorseg-lezarta-a-nyomozast-eross-zsolt-es-kiss-peter.htmlAngliába menekül a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130904-aradi-balazs-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-angliaba-kezd-uj.htmlKönnyek között bízta az orvosra kutyáját Norbihttp://www.life.hu/legykepben/20130904-schober-norbi-konnyek-kozott-bizta-az-orvosra-kutyajat-akit-mutenek.htmlNapokig csak beszélt Tatár Csillahttp://www.life.hu/legykepben/20130830-igy-nyaralt-a-30-eves-tatar-csilla-meg-a-facebookot.htmlBetörtek Lendvai Ildikóhozhttp://www.life.hu/legykepben/20130904-betortek-lendvai-ildiko-szocialista-politikushoz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.