Könnyek között bízta az orvosra kutyáját Norbi

kutya műtét orvos szeretet Schobert Norbi altatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívszorító pillanatokat élt át Schobert Norbi, akinek még a könnye is kicsordult. Jobban félt kedvence műtétjétől, mint a saját operációjától - tudta meg a Life.hu.

A fitneszguru 12 éves kutyáját vitte műtétre, ugyanis Szulti heréjén találtak egy gyanús foltot, és megelőzésképp javasolták az eltávolítását. A kutyus Norbi kezei között aludt el a műtéthez.

Forrás: Facebook/Schobert Norbert
Forrás: Facebook/Schobert Norbert

"Minden második kutyus rákban hal meg. Tegnap már csak ezen járt az eszem. (...) Azt mondták az orvosok, hogy ilyen idős korban nagy az altatási kockázat. Akinek van kutyája, az tudja, mit érzek. Az ember legelső 'gyereke'. Általa tanuljuk meg a szeretetet és a felelősséget, hogy később szülők lehessünk. Bevittem ma reggel és éppen műtik, mikor ezen sorokat írom nektek. Nem szereplési vágyból, csak könnyebb megosztani, mint az utcán napszemüveg mögött rejtve sírni. Átöleltem, megpusziltam ma reggel és rezzenés nélkül tűrte a vizsgálatokat, az infúzió és az altató beadását. A fejét elfordította az orvostól és az arcomhoz bújt. Mancsát pedig rátette a kezemre. A fülébe súgtam, hogy nagyon szeretem és minden rendben lesz, mindig számíthat rám. Majd megrogytak a lábai, lesegítettem és a kezemben elaludt" - osztotta meg érzéseit Norbi.

"Jobban félek, mint a saját műtétemnél, mert az ember nem tud magáért sírni. Legalábbis én nem. A halál nem félelmetes, hanem az élet az. Élni és lenni azok nélkül, akiket szeretünk, mert az élet értelme a szeretet. Egészség legyen és minden van. Kapaszkodni abba az aranyfonálba, ami a szíveinket összeköti és becsülni a percet. Ennyi. Nagyjából. Most várom a végét." - írta Norbi, majd pár óra múlva tudatta, hogy a műtét sikerült, a kutya jól van.

Elvesztette vonatjegyét a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130903-seprenyi-laci-a-baratok-kozt-szinesze-elvesztette-hazafele-szolo.htmlÉjjel-nappal csak a nők járnak Márk fejébenhttp://www.life.hu/legykepben/20130902-lakatos-mark-stylist-csupa-no-kiallitason-a-stilusterapival-kapcsolatban-ad.htmlApja szerint nem ad rákos anyjának pénzt az úszónőhttp://www.life.hu/legykepben/20130904-szepesi-niki-uszono-apja-szerint-nem-ad-penz-rakos-anyjanak.htmlNem fizetett a tankolásért a Beatricehttp://www.life.hu/legykepben/20130904-a-beatrice-egyuttes-nem-fizetett-a-tankolasert-feljelentettek-oket.htmlÚjra együtt Détár és Rékasi?http://www.life.hu/legykepben/20130903-visszakoltozott-felesegehez-detar-enikohoz-a-baratok-kozt-bartha-zsoltja-rekasi.htmlPadlón van Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/legykepben/20130903-szebeni-istvan-egykori-musorvezeto-elsirta-magat-vujity-tvrtko-mokkajaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.