esküvő házasság Juronics Tamás táncművész tehetségkutató műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megnősült a Megatánc című produkció zsűrijének tagja, aki egyik kolléganőjét vette el feleségül - tudta meg a Life.hu.

Juronics Tamás, Kossuth-díjas művész, a Szegedi Kortárs Balett társulat művészeti vezetője feleségül vette kolléganőjét, Palman Kitti táncművészt, a Szegedi Kortárs Balett tagját. A szertartás, amelyen művész barátok közreműködtek, és az azt követő vacsora a nyilvánosság kizárásával, szűk körben zajlott.

Forrás: Szegedi Kortárs Balett
Forrás: Szegedi Kortárs Balett

A két táncművésznek kevés ideje marad a pihenésre, a Szegedi Kortárs Balett ugyanis megkezdi felkészülését soron következő vendégjátékára, amellyel Kassán, az Európa Kulturális Fővárosa 2013 elnevezésű rendezvényen képviselik hazánkat. Juronics Tamás koreográfiájában Beethoven IX. szimfónia című művét adják elő.

Íme Demcsák Zsuzsa karcsúságának titkahttp://www.life.hu/legykepben/20130904-demcsak-zsuzsa-a-mokka-musorvezetoje-nem-eszik-edesseget.htmlAknagránát a Műegyetemenhttp://www.life.hu/legykepben/20130905-aknagranatot-talaltak-a-budapesti-muszaki-egyetemen-mar-elszallitottak-a-granatot.htmlEgész nyáron rehabilitálódott a színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130903-gubas-gabi-szineszno-egesz-nyaron-a-konyoket-rehabilitalta.htmlA halállal nézett szembe Tóth Verahttp://www.life.hu/legykepben/20130905-toth-vera-enekesno-blogbejegyzeseben-konyorgott-a-halalert.htmlNem lesz fényűzés Orbán Ráhel esküvőjénhttp://www.life.hu/legykepben/20130905-hagyomanyos-lagzira-keszul-orban-viktor-miniszterelnok-lanya-orban-rahel.htmlGáspár Evelin apjával együtt fekszik kés aláhttp://www.life.hu/legykepben/20130904-gaspar-evelin-plasztikai-mutetre-keszul-ahova-edesapja-gaspar-gyozo-is.htmlLezárták a nyomozást Erőss Zsolték ügyébenhttp://www.life.hu/legykepben/20130904-a-rendorseg-lezarta-a-nyomozast-eross-zsolt-es-kiss-peter.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.