A halállal nézett szembe Tóth Vera

gond halál magánélet énekesnő Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő blogbejegyzésében Istenhez könyörgött, hogy hozza el számára a megváltó halált.

A magánéleti gondokkal küzdő énekes, aki gyakran van kiborulva, egy női magazin blogoldalán depressziós állapotáról írt - tudta meg a Bors.

"Hányszor feküdtem a szőnyegemen, és könyörögtem Istennek, hogy hozza el a megváltó halált, mert a lelkem épp elmenni készült, nem bírta tovább a kegyetlen napokat, mikor a beteljesületlen dolgok, a csalódás lett úrrá egész lényemen... Aztán átengedtem magamon, és üvöltöttem, hadd tépázzon, gyötörjön, sőt, mondtam neki: GYERE! ÖLJ MEG! NYÚZZ SZÉT! SZÍVJ KI! VIGYÉL EL! MARJ BELÉM! CSAVARJ! NA? MOST JOBB NEKED? GYERE CSAK! A TIÉD VAGYOK!" - írja Vera.

Forrás: FEM3
Forrás: FEM3

Verát közvetlensége és csodás hangja miatt szerette meg az ország több mint tíz évvel ezelőtt, amikor feltűnt a Megasztárban. Rengetegen szurkoltak neki azért, hogy rátaláljon a boldogság a magánéletében is, ezért fájt sokaknak, amikor kapcsolata Dobival kudarcba fulladt.
Vera kifelé gyakran sugározta magáról a "minden rendben van az életemben" képet, eközben pedig a démonaival küzdött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.