Galambos Lajos siker Gáspár Győző barátság család showman zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte minden barátja elhagyta Galambos Lajost. A mulatós zene hazai királya mellett a családján kívül csupán egyetlen ember áll.

Lajcsi úgy véli, korábban is csak érdekből keresték a társaságát, mára pedig szinte teljesen egyedül maradt.
"Győzike az egyetlen ember, akit még ma is érdekel, hogy vagyok. Annak ellenére, hogy nincs magas iskolai végzettsége, és lehet szidni is, ő egy tökös gyerek, akitől emberséget lehet tanulni. Ma már rájöttem, hogy annak idején mindenki csak érdekből barátkozott velem, és a saját karrierje miatt kereste a társaságom. Szerencsém volt a szakmában, de nagy árat fizettem érte: minden barátságnak hitt kapcsolat valójában csak felszínes ismeretség volt" - nyilatkozta a Borsnak a zenész.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub
Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

"Ha ő nincs, most nem itt tartana az életem. Tisztelem, mert valóra váltotta az álmaimat, ő csinált belőlem sztárt. És még sok más celebből is, de ők azóta elfelejtették, hogy honnan indultak" - tette hozzá Gáspár Győző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.