A templomot is átfestik az Orbán lány esküvőjére

lakodalom esküvő Áder János menü Orbán Ráhel kátyú miniszterelnök Orbán Viktor Kövér László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint a frigy miatt már a Margit körúti templomot és annak környékét is megszépítik. A kormányfő sajtófőnöke erről sem tud semmit.

Orbán Ráhel szeptember 7-i esküvője miatt átfestik a Margit körúti templomot, hogy eltűnjenek a falfirkák - írja az FN24. A portál megkereste a Miniszterelnökséget a felújítások miatt, de Havasi Bertalan szerint a Miniszterelnökségnek nem kell tudnia egy kerületi járda felújításáról. Korábban azt mondta, nem igaz, hogy Orbán Ráhel esküvője miatt utat újítanának fel. A HVG szerint a jeles esemény alkalmából a Csabdi és a Tükröspuszta közötti utat közpénzből aszfaltozták.

Forrás: MTI/Beliczay László
Forrás: MTI/Beliczay László

A miniszterelnök sajtófőnöke így fogalmazott közleményében: "A násznép az ország egyik legkátyúsabb útján fogja megközelíteni a lakodalom helyszínét. A közvetlenül az érintett tanyához vezető úton semmiféle kátyúzás, állagjavítás nem történt." A tény az, hogy a Csabdiból Tükröspusztára vezető úton kátyúzási munkálatok épp nem folynak, viszont a kátyúk be vannak tömve - tudósít a helyszínről a 444.hu hírportál.

Közben kiderült, hogy körülbelül háromszáz vendég mulat majd a tanyán. Áder János azonban nem lesz közöttük - értesült a Blikk. A lap szerint a köztársasági elnök ugyanazon a napon keresztlánya esküvőjére hivatalos. Kövér László házelnök és családja viszont ott lesz a lakodalomban. A menü pedig a következő: a tyúkhúsleves mellett magyaros ételek, malacsült, birkapörkölt lesz, desszertként dobostortát, Rigó Jancsit szolgálnak majd fel, éjjel pedig töltött káposztát kínálnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.