szembetegség színésznő látás Cseke Katinka szem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseke Katinkának komoly problémája van a szemével. A mindig vidám és bohókás színésznő szinte nem is lát, erről Kasza Tibi műsorában vallott.

Katinka, a Jóban Rosszban színésznője saját maga adott rá magyarázatot, hogy miért ennyire lökött. "A két szemem között hat dioptria különbség van, az egyik mínusz hármas, a másik pedig plusz hármas. Az emberi agy öt dioptriáig tudja feldolgozni a különbséget, ez a magyarázata, hogy ilyen hülye vagyok" - magyarázta Katinka nevetve a SuperTV2 Kasza! show-jának adásában.

Forrás: Super TV2
Forrás: Super TV2

Pocsék látása többször is megviccelte a színésznőt. "Régebben volt olyan, hogy a saját teraszunkon álltam a saját házamban és láttam egy pasast a kertben, akitől megkérdeztem: 'Ön kicsoda, kit keres? Az apád vagyok és itt lakom'" - jött a válasz.

A kellemetlen félrenézéseknek azonban itt még nem volt vége. A főiskolán például összekeverte az énektanárt a rektorral, Huszti Péterrel. "Messziről odaköszöntem a rektor úrnak lazán, hogy: helló-halló! Ahogy közeledtem, éreztem, hogy baj lesz, mert az énektanár kontúrja egész másmilyen. Mikor a közelébe értem, jöttem rá, hogy Huszti tanár úr áll előttem. Majdnem elsüllyedtem szégyenemben. Erre ő azt mondta, hogy 'nem baj, kislányom, minden osztályban kell egy bolond'" - nevetett vidáman egykori bakiján a Jóban Rosszban színésznője, aki további vicces történeteivel a hétfő esti műsorban szórakoztatja a nézőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.