Mádai Vivienn alkata családkompatibilis

súly méret műsorvezető ruha fogyókúra Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy gondban lenne Mádai Vivien családja, ha a műsorvezetőnő egy méretet lefogyna - tudta meg a Life.hu.

Hiába kritizálják alakja miatt Mádai Vivient, a műsorvezetőnő alkata már nemigen fog változni, a súlyproblémákkal küzdő Vivinek 38-as marad a mérete. Bár sokan szeretnék látni soványabban, családja kifejezetten örül, hogy már nem olyan vékony, mint a házassága idején.

Forrás: Sunhill Media; Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Sunhill Media; Rostás Bianka/Life.hu

"Négyen vagyunk nők, anyukám és mi hárman lányok. Megy köztünk a ruha-cserebere, ha én valamit megunok, akkor továbbadom anyukámnak, ő a húgomnak, majd a nővéremhez kerül és végül visszajut hozzám. Mindannyian egy méretet viselünk, ha vásárolunk valamit, azt mindenki tudja hordani egy kicsit. Nagy gondban lenne a család, ha lefogynék" - nevetett a MTVA műsorvezetője, aki nem szokott sokat vásárolni, szezononként egy-két cuccot szerez csak be.
"A csizmákat és a táskákat szeretem nagyon, inkább a kiegészítőkből szerzek be pár újat. Ruhából nem veszek drágát, azt is akciósan. Nyáron bevásárolok télre és télen nyárra" - árulta el Vivien egy ruházati bolt megnyitóján, ahonnan nem üres kézzel távozott, a család nagy örömére.

VV Ágicát megmentette a forgatáshttp://www.life.hu/legykepben/20130905-vv-agica-az-edes-elet-cimu-reality-kedveert-oltozott-fel.htmlKislányt szeretne Völgyesi Gabihttp://www.life.hu/legykepben/20130831-volgyesi-gabi-a-unique-zenekar-enekesnoje-ujabb-babara-vagyik.htmlAndy Vajna megfiatalodott ifjú neje melletthttp://www.life.hu/legykepben/20130909-andy-vajna-filmproducer-megfiatalodott-felesege-vajna-timea-mellett.htmlRubint Réka levetkőzött Kasza Tibinek - fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20130909-rubint-reka-fitneszladyrol-szexi-kepeket-keszitett-kasza-tibi.htmlMeghalt egy versenyző a budapesti félmaratononhttp://www.life.hu/legykepben/20130908-meghalt-egy-versenyzo-a-budapesti-felmaratoni-futoversenyen.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.