Életmódot váltott és közel húsz kilót adott le néhány hónap alatt Szecsődi Kari - tudta meg a Life.hu.

Korábban úgy vélte, teltebben nőiesebb, de ma már örül annak, hogy lefogyott Szecsődi Kari. Az énekes a Life.hu-nak elmondta: nem csupán szerelmi bánata játszott szerepet abban, hogy a hónapok alatt közel húsz kilótól szabadult meg, hanem később az életmódján is tudatosan változtatott.

Forrás: Facebook/Szecsődi Kari

"Igaz, nyáron előfordult, hogy nem tudtam enni, de aztán a lelkem rendbejött és az étvágyam újra a régi. Az életformámból fakadóan és a fellépéseim miatt ugyan még mindig éjszaka eszem és imádok főzni is, de már nem azokat a szénhidrátban gazdag ételeket, mint eddig. Ráadásul többet is mozgok, mint korábban, így jobban érzem magam a testemben, mint valaha" - tette hozzá a transznemű énekes.
Az egy évvel ezelőtt mellnagyobbító műtéten átesett előadó kérdésünkre elmondta, egyelőre nem tervezi a nemátalakító műtétsorozatának a folytatását. "Hatalmas változás volt ez is, most így pont jó. Most inkább újra a zenére koncentrálok" - szögezte le Kari.

Világsztárokkal forgat Vajna Tímeahttp://www.life.hu/szorakozz/20130910-palacsik-timea-andy-vajna-felesege-szerepet-kapott-es-vilagsztarokkal-forgat.html Szakított barátnőjével Kefirhttp://www.life.hu/legykepben/20130910-het-ev-egyuttlet-utan-szakitott-baratnojevel-kefir-a-vtech-enekese.html Heti útravaló Müller Pétertől - 90. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130909-muller-peter-heti-utravalo-90-resz.html