Igazi celebnek számít már Veni, az egykori Illatos útra kidobott kölyökkutya, akivel ezúttal angol nyelvtanfolyamot reklámoznak. Korábban a BBC hírportálon is feltűnt.

Ha egyszer egy karrier beindul - legutóbb a világhírű BBC News online rovatában bukkanhattunk Veni képére. Ő az a tündéri kislány blöki, akit néhány társával együtt még január elején kidobtak, és egy papírdobozban került be az Illatos útra. Szerencsére 24 órán belül gazdája is lett.

Forrás: Facebook/Élet az Illatoson

Most pedig egy cég hirdeti angol nyelvtanfolyamát a fekete-fehér eb fotójával (jobb oldali kép). Vagyis már igazi cel-eb lett - írja büszkén az Élet az Illatoson a Facebook oldalán. Vajon ki vagy mi lesz a következő, aki nem bír ellenállni ennek a bájos kutyapofinak?

 

Elhunyt a világbajnok magyar birkózóhttp://www.life.hu/legykepben/20130911-gurics-gyorgy-olimpiai-bronzermes-vilagbajnok-birkozo-84-eves-koraban-elhunyt.html Gyászol Hobohttp://www.life.hu/legykepben/20130911-elhunyt-koros-jozsef-a-hobo-blues-band-volt-gitarosa.html Nem talál párra az ismert stylisthttp://www.life.hu/legykepben/20130910-lakatos-mark-stylist-szerelmi-elete-nem-lezetik.html 9/11 - Magyarország is tiszteleghttp://www.life.hu/legykepben/20130911-a-kulugyminiszterium-is-megemlekezik-a-2001-szeptember-11ei-terrortamadasok-aldozatairol.html Rengeteget fogyott Szecsődi Karihttp://www.life.hu/legykepben/20130910-szecsodi-kari-a-tv2-megasztarjanak-egykori-enekese-szerelmi-banata-majd.html