Zalatnay Sarolta állateledel arc énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fix bevételre tehet szert Zalatnay Sarolta, aki egy állateledel-forgalmazó cég arca lesz - tudta meg a Life.hu.

Az állatszeretetéről közismert énekesnőt pont az állatszeretete juttatja munkához, egy évig háziasszony lesz.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Folyamatban van a szerződésem aláírása, a rendezvényeken jelennék meg. Szeretem az állatokat, körülöttük forog az életem. Jelenleg négy kutyám és nyolc cicám van, és egy 23 éves lipicai-angol keverék lovunk, akit a vágóhídról mentettünk meg. Amikor vidékre költöztünk, először azt hittük, hogy káprázik a szemünk, amikor az ablakból megpillantottuk a fehér lovat a kert végében, sajnos herceg nélkül. A vágóhídra akarták vinni, mert a gazdája itt hagyta. Megmentettük, Nikié lett, Manónak hívják és a lovardában lakik. Mi visszük neki az elemózsiát, a többit a lovarda adja" - mesélte Cini, akinek mostanában jól megy a sora, egymást érik a felkérések.

Nem Zalatnay az első énekesnő, aki állatokkal foglalkozó cégnél kap munkát, Fresh Andi is civil szakmára váltott.

Floridában nyaralt Gombos Edinahttp://www.life.hu/legykepben/20130909-gombos-edina-a-tv2-aktivjanak-musorvezetoje-floridaban-nyaralt-albertoval-es.htmlGyászol Hobohttp://www.life.hu/legykepben/20130911-elhunyt-koros-jozsef-a-hobo-blues-band-volt-gitarosa.htmlNem talál párra az ismert stylisthttp://www.life.hu/legykepben/20130910-lakatos-mark-stylist-szerelmi-elete-nem-lezetik.html9/11 - Magyarország is tiszteleghttp://www.life.hu/legykepben/20130911-a-kulugyminiszterium-is-megemlekezik-a-2001-szeptember-11ei-terrortamadasok-aldozatairol.htmlRengeteget fogyott Szecsődi Karihttp://www.life.hu/legykepben/20130910-szecsodi-kari-a-tv2-megasztarjanak-egykori-enekese-szerelmi-banata-majd.htmlKezdődik a ValóVilág 6!http://www.life.hu/legykepben/20130911-valo-vilag-6-indul-az-rtl-klubon.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.