Az Országos Mentőszolgálat szóvivőjéről a TV2 Mr. és Mrs. című showjában kiderült, hogy egy férfitől szokatlan ruhakollekcióval rendelkezik.

Győrfi Pál öltönygyűjtő, érzelmi kötődés miatt az elmúlt évtizedekben szinte egyetlenegy öltönyétől, zakójától sem vált meg. Ráadásul nem tud ellenállni az akcióknak, azonnal vásárol, ha meglátja a hatalmas kedvezményt hirdető feliratot.

Forrás: TV2

"Az öltönymániám még a mentőszolgálati szóvivőség előtti időszakról származik, amikor egy gyógyszercégnél dolgoztam. Ott ez volt a munkaruha, de akkor is öltönyben vagy zakóban és nyakkendőben jártam, ha semmi rendkívüli oka nem volt. Az utóbbi években öltözöm csak lazábban. Az elmúlt évtizedekben a méretem nem változott, így azok a zakók, amik valaha jók voltak, most is rám jönnek még. Nehezen válok meg tőlük, inkább elrakom őket, tudva, hogy a divat változik és forgandó. Lehet, hogy újból az lesz a menő, ami évek óta a szekrényemben áll. Rossz tulajdonságom, hogy ha egy öltöny olcsó, ha 70-80 %-os leárazás van és pont a méretem, akkor úgy is megveszem, ha tudom, hogy van egy majdnem ugyanolyan otthon"- derült ki Győrfiről, akinek ennyi ruha tárolása komoly gondot is okoz.
"Több helyen tárolom őket, egyik hely a lakásunk, 58 nm2, ahol maholnap már 3 kisgyermekkel élünk. A másik a tárolóhelyiség, ami szintén tele van ruhákkal, sőt még a szüleim lakásában is raktározok párat. De az autómban is van mindig 2-3 zakó és nem beszéltünk még a piros mentős dzsekikről, amelyek persze a legközelebb állnak a szívemhez. A legdrágább öltönyömért sem fizettem sokkal többet tízezer forintnál, eredetileg drágább volt, csak alaposan le volt értékelve, amikor megvettem."- nevetett Győrfi, aki igyekszik követni a legfrissebb divatot, rendezvényeken lesi el, mi a trendi.

Megfiatalodott Keleti Andreahttp://www.life.hu/legykepben/20130911-keleti-andrea-uj-frizurajaval-teljesen-megfiatalodott-a-kurtoskalacs-fesztival.html Kamerák előtt pasizik Bencsik Tamarahttp://www.life.hu/legykepben/20130911-bencsik-tamara-a-tv2-megasztarjanakenekesnoje-a-viasat3-szerelem-a-lathataron.html Liptai Claudia beszólt Toncsinakhttp://www.life.hu/legykepben/20130912-liptai-claudia-a-tv2-mr-es-mrs-a.html Apa lesz az ismert zenészhttp://www.life.hu/legykepben/20130912-sipos-tomi-az-irigy-honaljmirigy-tagja-es-felesege-linda-babat.html Elhunyt a világbajnok magyar birkózóhttp://www.life.hu/legykepben/20130911-gurics-gyorgy-olimpiai-bronzermes-vilagbajnok-birkozo-84-eves-koraban-elhunyt.html Floridában nyaralt Gombos Edinahttp://www.life.hu/legykepben/20130909-gombos-edina-a-tv2-aktivjanak-musorvezetoje-floridaban-nyaralt-albertoval-es.html