A Scotland Yard újraindítja a nyomozást Diana hercegnő halálával kapcsolatban, miután megbízhatónak találták a számukra új információkat átadó forrásokat.

Néhány hete a brit különleges egység egykori tagjának exanyósa és apósa azzal állt elő, hogy Dianát a királyi család gyilkoltatta meg. A Daily Mail információi szerint lányuk is vallomást tett az ügyben, az angol rendőrség pedig újraindítja a nyomozást.

Forrás: AFP

Elmondásuk szerint a különleges egység egyik tagja irányított fénnyel elvakította a hercegnőt és Dodi al-Fayedet szállító autó sofőrjét, és ezért történt a tragédia. Egyébként nem először merült fel, hogy Dianát megölték, de a rendőrség soha nem talált elég bizonyítékot a gyilkosságra.

 

Játssz velünk és nyerj jegyet a Diana című filmre!http://www.life.hu/szorakozz/20130909-naomi-watts-diana-cimu-filmre-nyerhetsz-jegyet-a-lifehu-jatekaval.html Diana előtt tisztelgett Katalin és Vilmoshttp://www.life.hu/anyaskodj/20130904-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-az-egykori-walesi-hercegne-lady.html Fordulat Diana hercegnő halálával kapcsolatban?http://www.life.hu/legykepben/20130818-diana-hercegno-halalaval-kapcsolatban-uj-informaciok-kerultek-a-scotland-yard.html Pakisztánba költözött volna Diana hercegnőhttp://www.life.hu/szepulj/20130801-diana-walesi-hercegno-meg-pakinsztanba-is-elkoltozott-volna-szivsebesz-szerelme.html Pöttyösben, mint Diana - Így mutatta be kisfiát Katalinhttp://www.life.hu/legytrendi/20130722-ilyen-ruhaban-mutatja-be-katalin-hercegno-a-tronorokost.html