A mentorok szeme-szája tátva maradt, amikor Majoros Tünde Zsuzsanna az X-Faktor színpadára lépett. A sárkánylánynak öltözött énekesnőnek azonban nemcsak a kinézetét, de a hangját is mesebelinek találták, így ő is ott lesz a műsor táborában.

Zsuzsa elmondta, hogy a sárkányjelmezt maga készítette, sőt tavasszal egy európai szintű versenyen közönségdíjat nyert vele. "Hat hónapig dolgoztam rajta, az elektronikai részt, a világítást és a szárnyak mozgatását, a mechanikát egy barátom csinálta" - mesélte, és hozzátette, nem volt egyszerű a jelmezben énekelnie. "Tizenöt kiló plusz nyomja ilyenkor a hátamat, a vállamat. Amikor megterveztem, nem hittem, hogy ennyire nehéz lesz. Az X-Faktor-táborban biztosan nem bújok bele, és a jövőben figyelek arra is, hogy könnyebb jelmezeket készítsek" - szögezte le Zsuzsa.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

A fiatal énekes nem tagadja, kifejezetten sárkánymániás. "Gyerekkoromban szerettem volna otthonra is egyet" - nevetett az After X kamerái előtt. A tehetségkutató csodabogár továbbjutója a műsorvezető, Istenes Bence kérdésére azonban megnyugtatta a nézőket: otthon, a párját nem sárkányjelmezben fogadja.

Gyere velünk a FitBalance-ra! Nyerj páros jegyet!http://www.life.hu/ez-zsir/20130916-jatsz-es-nyerj-fitbalance-napra-nyerhetsz-paros-belepojegyet-a-lifehuval.html Megszületett Győrfi Pál kislányahttp://www.life.hu/legykepben/20130916-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivojenek-es-felesegenek-megszuletett-harmadik.html Egyre híresebb a magyar babamodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130916-egyre-hiresebb-a-magyar-babamodell-lenti-lola.html