Győzike felesége az adóhivatal miatt kénytelen ismét megmutatni a bájait.

Bea asszony 39 évesen úgy döntött, másodszor is levetkőzik a híres nyuszis magazinnak. Teszi ezt annak ellenére, hogy férjura, Győzike szerint nem elég vékony, szülei pedig bűnnek tartják a pucérkodást - tudta meg a Bors.

Forrás: Facebook/Gáspár Győzike

"Hatalmas perpatvar alakult ki a famíliában! Dühösen hívott fel az apósom, hogy hogy merészeljük mutogatni Beát?! Kitagadással fenyegetőzött, mert egy roma családnál tiltott a meztelenkedés. De engem nem érdekel, önállóak vagyunk, és Bea akkor is le fog vetkőzni, ha kitagad a család!" - jelentette ki Győzi harciasan. A showman hozzátette: "Nekünk most minden egyes forint számít, így végre ki tudom majd fizetni az adótartozásunkat" - árulta el Győzike, aki egyébként nem teljesen elégedett neje alakjával. "Szerintem még fogynia kéne, de most is csinos" - fogalmazott.

Gáspár Evelin apjával együtt fekszik kés aláhttp://www.life.hu/legykepben/20130904-gaspar-evelin-plasztikai-mutetre-keszul-ahova-edesapja-gaspar-gyozo-is.html Hihetetlenül lefogyott Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/legykepben/20130822-gaspar-gyozo-magyar-celeb-hihetetlenul-lefogyott.html Gigi edzőjével fogy Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/legykepben/20130624-gaspar-evelin-magyar-celeb-azzal-az-edzovel-fogy-akivel-radics.html ByeAlex unokatestvére az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130916-byealex-enekes-unokatestvere-toth-marcell-tovabbjutott-a-2013as-xfaktorban.html Most állítják fel a Costa Concordiát - élőhttp://www.life.hu/legykepben/20130916-a-zatonyra-futott-hajot-a-costa-concordiat-elkezdtek-felallitani.html