Szeretni bolondulásig című lemeze apropóján mesélt arról Szulák Andrea, hogy mi az, ami igazán feltölti őt. A színésznő úgy érzi, különös szolgálatot teljesít - tudta meg a Life.hu.

"A Szeretni bolondulásig című dzsesszlemez, úgy érzem, nagyon telibe találta a közönséget, mert ezeket a dalokat mindig is szerették. Olyan szerzők írták, olyan előadók énekelték, akiknek a neve egyet jelent a minőséggel. Az pedig, hogy ezt ilyen tehetséges, fiatal dzsesszmuzsikusokkal dzsesszköntösbe öltöztettük, a mi hazárdjátékunk volt, hiszen elsősorban az önkifejezésünk eszközeként találtuk ki" - mesélte Andrea.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Aztán valamitől tényleg hiánypótló lett, és megszerették az emberek. Soha nem nyomultam, sosem kerestem azokat a lehetőségeket, hogy még többet, még nagyobbat, hanem sodródtam; és ez sajnos most is így van. Ha nincs színház, akkor van éneklés; ha nincs éneklés, akkor van tévézés; ha nincs tévézés, akkor van színház. Ez egy ilyen furcsa kör, hogy valahol, valakinek mindig szüksége van rám. Ez nagyon jó; ez az egyetlen, ami szakmai értelemben még életben tart, mert ha már nem lenne bennem bárki számára valami felfedezni való, akkor lehúzhatnám a redőnyt. Idén vagyok hivatalosan harminc éve a pályán. Jólesik az emberek érdeklődése, ez adja nekem a legtöbb muníciót, miközben egy jóleső szolgálatot teljesítek anélkül, hogy bármit várnék érte cserébe" - vallotta az énekesnő, aki az Orfeumban áll színpadra lemezével.

 

Felállították a Costa Concordiáthttp://www.life.hu/legykepben/20130917-felallitottak-a-costa-concordia-oceanjarot.html Tolltartóban gyűjtik a pénzt Hajdú Péter gyerekeihttp://www.life.hu/anyaskodj/20130917-hajdu-peter-producer-es-felesege-sarka-kata-mar-tanitjak-gyerekeiknek.html Féltékenykedik férje Gombos Edinárahttp://www.life.hu/legykepben/20130917-feltekeny-felesegere-gombos-edina-musorvezeto-ferje-alberto.html Heti útravaló Müller Pétertől - 91. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130916-muller-peter-heti-utravalo-91-resz.html Csillag-állás: Milyen foglalkozás illik hozzád?http://www.life.hu/tested-lelked/20130916-csillagjegyed-elarulja-milyen-foglalkozas-munka-illik-hozzad.html Egy lépésre a tróntól: hercegnők a filmvásznonhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130916-mozi-szorakozas-film-egy-lepesre-a-trontol-hercegnok-a.html