A tehetségkutatók történetében nem ritka, hogy egy családból többen is ugyanakkor jelentkeznek megmérettetni magukat. Felmerül a kérdés: a megfelelni vágyás, a stresszhelyzet vajon mennyire változtatja meg az egymáshoz közelállók kapcsolatát.

Az RTL Klub X-Faktorának szerelmespárja, Karsai Kata és a Fat Phoenix zenésze, Erdész Tamás - a mentorok döntése nyomán - együtt utaznak a felkészítő táborba. Elmondták, a válogatón óriási támaszai voltak egymásnak. "Együtt készültünk fel, Tamás sokat segített nekem" - mesélte Kata. "Arra gondoltam, milyen rossz azoknak, akik egyedül vannak ott" - tette hozzá Tamás. "Egy kapcsolatban nincs helye a versengésnek. Nem kellett megbeszélnünk, hiszen mindketten ugyanúgy gondolkodunk erről a dologról. Örülünk a másik sikerének, támogatjuk egymást" - mondták el a Life.hu-nak a szerelmesek, akik persze egyelőre nem is mernek belegondolni abba, mi lesz, ha mindketten bejutnak az élő show-ba.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub
Erdész Tamás és Karsai Kata


Együtt jelentkezett és jutott be a TV2 Voice-ába a bájos ikerpár, Szécsi Saci és Szécsi Böbe is. A 16 éves lányok egy percig nem tartottak attól, hogy a versengés éket ver közéjük. Sőt, ahogy a nézők is láthatták, a színfalak mögött az izgalomtól sápadtan szurkoltak egymásnak. Többször beszéltek arról is, hogy szinte jobban akarják a másik sikerét, mint a sajátjukat. A sors fintora, hogy ugyanakkor estek ki az élő show-ból, így egyikük sem érezhette azt, hogy a másik tehetségesebb.

Az X-Faktor-rajongók bizonyára a mai napig emlékeznek arra, hogy eredetileg csupán Vastag Tamás szeretett volna jelentkezni a műsor válogatójába. Az öcsikét azonban bátyja, a jóval idősebb Csaba kísérte el, aki a helyszínen döntött úgy, ő is kipróbálja magát. Bár a versenyt Csaba nyerte, Tomi is sokáig menetelt az élő show-ban. Megható pillanatoknak lehettünk tanúi például a testvérek duettje alatt, Csaba pedig arról vallott, jobban izgult az öccséért, mint saját magáért, a könnyeivel küzdött, és még az is megfordult a fejében, hogy szándékosan ront a produkcióján, csakhogy Tamásnak kedvezzen. Az X-Faktor győztese elárulta, a kényszerű rivalizálás okozott benne némi konfliktust, ám hozzátette, a közösen átélt élmények, izgalmak csak szorosabbá tették kapcsolatukat.

RTL sajtóklub
Vastag Tomi és Vastag Csaba


Közösen szerepelt a Voice-ban Berkes Gabi és fia, Berkes Olivér is. Az érzékeny fiút megrázta, hogy édesanyja már a párbajadásból kiesett. Elmondta, nagyon erősen kellett koncentrálnia és nem volt könnyű minden rossz érzését félretenni, hogy édesanyja távozása után a lehető legjobbat tudja nyújtani a rá váró megmérettetésen. Olivér a Life.hu kérdésére elmondta, mindig is nagyon erős kötődés volt közte és a mamája között. "A mai napig emlékszem arra az érzésre, amikor anyu kiesett. Rivalizálásról szó sem volt köztünk, és ha együtt lépünk fel, a továbbiakban sem lett volna semmi ilyesmi, csak támogató szeretet. Az édesanyám kifejezetten arra vágyott, hogy én jussak tovább. Mindig hangsúlyozta, hogy nyerni a fiatalok dolga, ő nem győzni jött a Voice-ba" - mesélte Olivér, aki azt is elárulta, a műsort követően szakított a barátnőjével, több színházi felkérése is van, mellette pedig éli a fiatalok pörgős életét.

Felállították a Costa Concordiáthttp://www.life.hu/legykepben/20130917-felallitottak-a-costa-concordia-oceanjarot.html Tolltartóban gyűjtik a pénzt Hajdú Péter gyerekeihttp://www.life.hu/anyaskodj/20130917-hajdu-peter-producer-es-felesege-sarka-kata-mar-tanitjak-gyerekeiknek.html