személyiség emberrablás rendőrség címlaplány elrablás Elbert Alexa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elbert Alexandra nevével az egyik közösségi oldalon visszaéltek. Az ügy emberrablásig fajult.

Csaló hálózta be Elbert Alexandrát. "Először csak arról szereztem tudomást, hogy egy R. Nikolett nevű lány a saját nevén, de az én fotóimmal él a legismertebb közösségi portálon. Az én életemet utánozta" - magyarázta a Blikknek a lány. A címlaplány győztese itt már gyanította, hogy profi csalóval áll szemben és bejelentette, hogy visszaélnek a fotóival. Az ügy azonban nem ért véget ennyivel. A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság hívta a lányt.

Forrás: Viasat3/Nánási Pál
Forrás: Viasat3/Nánási Pál

Elbert Alexandra

"Folyamatosan azt kérdezgették, van-e valaki a közvetlen környezetemben, aki miatt nem tudok beszélni. Nem értettem. Aztán kiderült, a lány az én személyiségemmel árulta magát prostiként, mígnem állítólag elrabolták, és fogva tartják" - mesélte a modell, aki azt is megtudta, hogy a rendőrök már jó ideje keresték őt. "A rendőrök végig úgy nyomoztak utána, hogy azt hitték, én vagyok, miközben folyamatosan szerepeltem a tévében és az újságokban" - értetlenkedett Alexa. Egyszercsak a lány szüleinél is megjelentek a rendőrök. "Azzal az indokkal mentek, hogy elvesztettem az irataimat, és nekik kell visszahozniuk. Később bevallották, ezt csak azért találták ki, hogy megnézzék, nem vagyok-e fegyverrel fogva tartva. Érthetetlen számomra is a történet, de úgy döntöttem, nem teszek feljelentést senki ellen" - tette hozzá a magányos lány, aki a Viasat3-on kedden induló Szerelem a láthatáron című párkereső műsorban keresi a szerelmet.

Merénylet a washingtoni haditengerészetenhttp://www.life.hu/legykepben/20130917-vaktaban-lovoldozott-egy-ferfi-a-washingtoni-haditengereszeten-vele-egyutt-13an.htmlFelállították a Costa Concordiáthttp://www.life.hu/legykepben/20130917-felallitottak-a-costa-concordia-oceanjarot.htmlFéltékenykedik férje Gombos Edinárahttp://www.life.hu/legykepben/20130917-feltekeny-felesegere-gombos-edina-musorvezeto-ferje-alberto.htmlMC Hawer bevodkázva adott interjúthttp://www.life.hu/legykepben/20130916-mc-hawer-kocka-geza-mulatos-zenesz-ittasan-adott-interjut-a.htmlHajnalra felállították a Costa Concordiáthttp://www.life.hu/legykepben/20130916-a-zatonyra-futott-hajot-a-costa-concordiat-elkezdtek-felallitani.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.