A műsorvezető elárulta, egyáltalán nem bánja, hogy Alberto mindkét szemét rajtatartja - írja a Blikk.

Gombos Edina férje nemcsak egy igazi szenvedélyes latin szerető, hanem ugyanolyan féltőn óvja feleségét a kíváncsi tekintetektől. A műsorvezető elárulta, a kissé mélyebben dekoltált darabokra azonnal reagál, hiszen Alberto nem szereti, ha más is részesülne abból a látványból, ami őt illeti meg.

Forrás: Gombos Edina

"Egészséges módon működik nálunk a féltékenység, és azt cseppet sem bánom, hogy Alberto ennyire óv engem" - mesélte a csinos műsorvezető a Blikknek, aki megerősítette, férje valóban féltékeny típus.
"De ezt mindig viccesen mondja, és ilyenkor csupán az érződik rajta, hogy mennyire fontos vagyok neki" - magyarázta Edina.

Nem féltékeny Rippel exehttp://www.life.hu/szeress/20130909-simo-vivien-mar-nem-feltekeny-volt-ferjere-az-artista-rippel.html Féltékeny vagy? Ez az oka!http://www.life.hu/tested-lelked/20130809-lelek-es-parkapcsolat-a-feltekenyseg-ket-alapveto-oka.html Féltékenységből ölhették meg a bőröndbe rejtett lánythttp://www.life.hu/legykepben/20130725-feltekenyseg-lehetett-a-brutalis-gyilkossag-inditeka-a-hullat-borondbe-rejtette.html Kim Kardashiant gyötri a féltékenységhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130502-lifenight-kim-kardashian-irigyli-huganak-kendall-jennernek-tokeletes-es-szexi.html Féltékenységből varrta be felesége száját a férj?http://www.life.hu/anyaskodj/20130226-hogyan-jut-el-odaig-egy-ferfi-hogy-bevarrja-a-felesege.html