Megkergette a víziló a sztárséfet

viziló séf cirkusz felvétel Kovács Lázár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Glória, a nőstény víziló rámozdult Kovács Lázárra, pedig a séf csak egy zsömlével akart kedveskedni neki - tudta meg a Life.hu.

Nem pont úgy alakult Kovács Lázár új főzőműsorának felvétele, ahogy a séf azt elképzelte, ugyanis egy termetes víziló megkergette. A séf legyen veled című produkció minden epizódja más-más, különleges helyszínen készül. Lázárral nem könnyű forgatni, amikor ráérez a forgatásra felpörög és átveszi az irányítást. Glória, a víziló szintén így tett, Lázár egy kocsi tetejére ugrott fel a váratlan kezdeményezéstől.

Forrás: TV Paprika
Forrás: TV Paprika

Kattints a képre a galériáért!

"Ez a felvétel kegyetlen volt, mert váratlan fordulatot tartogatott. Az Eötvös cirkuszban nyugodtan megsimogattam az oroszlánt, akitől sokkal jobban tartottam, mint egy vízilótól. A kéttonnás állat megkergetett. A forgatókönyv szerint csak adtam volna neki egy zsemlét. Glória kijött a házikójából és rájött, hogy közelebbről is meg akar ismerni. Egyet mozdult, majd lépéseket tett az irányomba és annyira felgyorsult, hogy futnom kellett előle. Aki ismeri a vízilovat tudja, hogy elég gyors, annak ellenére, hogy testes állat. Ez ráadásul egy afrikai víziló volt, ez a fajta nem annyira válogatós" - nevetett Lázár, akinek rögtönzött produkcióját szerencsére rögzítette a kamera.
"Félelmetes volt, mondtam, hogy kössünk egy nagyobb értékű biztosítást" - mondta a TV Paprika séfje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.